delvira ([info]delvira) wrote on September 24th, 2011 at 09:04 pm
Tas, ka nezini lj-cut ir pilnigi normali un piedodami, tos maasa tev iemacis.

Redzi, ar to alinu un izlasisanu. Taa ari ir, MANUPRAT, atskiriba starp BLOGU un CIBU - cibu laudis lasa pamata darba laikaa, kaa zurnalu, kura ir daudzu autoru un dazadas temas. Un, jo vairak cibinu draugos, jo pilnaka taa draugu liste. Mana listee, piemeram, ir ap 60 cilvekiem, ja visi rakstitu gari un visus es ar alinu lasitu, saproti... viegli nebutu :)Tapec es lasu tos, kas nav gari, un pamataa pa diognaalii, kartigi - tos, kas draugi un tos, kuru ierakstos esmu ipasi ieintereseta.

Blogs kaa atseviska vieniba ir tematisks (mana Turcijas un tava Kinas gadijuma), kuru ar alinu lasa tie, kam interese Kiina un tavi piedzivojumi.

Jebkura gadijuma, ja nekomente manu blogu, es nejutos apdalita, bet, kad nekomente dienaam manu cibu, tad gan sajuutos apdalita, jo zinu, cik cilveku mani lasa (atskiriba no bloga) un man ari gribas teikt - parunajiet ar mani vai es eju gulet. Tapec, ja tavs merkis ir parunaties, tad cibaa naksies rakstit iisaak :) Ja merkis dalities savos piedzivojumos, tad dalies te vai taisi blogu, un negaidi, ka kads aplaimos ar atgriezenisko saiti (kaut taa IR un paliek svariga, lai nezaudetu sajutu, ka runa pats ar sevi un bez jeegas).

Kaut kaa taa. Un jaa, ari es gaidu bridi, kad man bus laiks apsesties un tos garos izlasit. Bez alina.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: