wztr |
![]() |
| ||||||||||||||
Reizēm esmu prātojusi, ka ne Makdonaldi ir tā ļaunuma sakne. Bulciņa, kotlete, kāds laksts, drusku majonēze... nez, tad jau rīta sviestmaizes sen būtu uzbarojušas manu kārno ģimeni.
Manuprāt pie vainas tukluma sērgai ir komplekss - ēšananas sliktie ieradumi, un dzīvesveida izmaiņas rietumu pasaulē. Ja cilvēks normāli kustas un normāli paēd ēdienreizē ( kaut vai tas reizēm būtu Makdonalda variants), nekādiem speķa slāņiem no tām maizes bulkām rasties nevajadzētu. Ja dienu pavada bez regulārām ēdienreizēm nepārtraukti gremojot, čipsus, riekstiņus, batoniņus, krekerīšus, želejas, kukurūzas, sintētiskus jogurtus un, ar ķīmiju pielietos nektārus un limpenes uzrijot pa virsu, tad rezultātam nelīdzēs arī trenažieru zāle.
šausmas...
ok, man šat un tad patīk ieēst to sūdu... (atvainojso par rupjību, bet tā arī ir!). bet 90% no gadījumiem tas ir ārpus LV, kad liekas makdonalds ir vairāk pa kabatai nekā restorāns, kur ārzemniekiem noplēš naudiņas... tāpat šogad vasarā spānijā/itālijā iegāju maķīti kādas divas reizes.. bet tas ar tik tamdēļ, ka nebija iespējams dabūt gardos kebabus. tā ceļojumos spiežu uz ātrajām uzkodām - kebabiem, kuri LV arī negaršo tik labi kā tur, ārzemēs!
(atbildēt)
| ||||||||||||||||||||