heaven knows i'm miserable now - Kā man gāja leišu zemē...

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Maijs 3., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:15 - Kā man gāja leišu zemē...

(3 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


[User Picture]
From:[info]wraa
Date:3. Maijs 2008 - 22:57
(Link)
pēc trim stundām, kas pavadītas uz ceļa, gan karstot saulē, gan mirkstot lietū, atrodoties vēl tikai pie Jonišķiem, kad sen jau vajadzēja būt Rīgā, un bezspēkā klumburējot uz priekšu, meklējot raustītu līniju (kuras tā arī normāli nebija - tā bija tikai uz krustojumiem), lai mašīna varētu likumīgi piestāt.. mums vajadzēja atrast kādu paņēmienu, kā uzrunāt latviešus, kas varētu aizraut pa taisno uz Rīgu. Bet tie mērkaķi pamana un noteikti domā: "O, re kur latvietes. Pamāsim viņām! Labi, braucam tālāk." :D

Jā, viņi mūsu Rīgu izrunā kā nākas, lai arī raksta Ryga. Kaut vai no praktiskā viedokļa tā ir labāk, jo tad vismaz nav tā, ka tu ierodies pilsētā un tev nav ne jausmas, kā vietējie izrunā tās nosaukumu un beigās ne tu viņus saproti, ne viņi tevi.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:4. Maijs 2008 - 09:16
(Link)
man te ļaudis, arī kaut kādā lietuvas nekurienes punktā iesprūduši, aiz izmisuma ķērās pie stopēšanas ar maziem latvijas karodziņiem, bet arī neko vairāk par pamāšanu nesaņēma pretī. eh.

vot, tagad zināšu ar ko konsultēties šauļu sakarā, kad saņemšos tuvākai izpētei. es šo pilsētu kaut kā īpaši nepārzinu - tik vien kā pāris stundas pagulēts ezera krastā, padzerts alus caurbraucot.

> Go to Top
Sviesta Ciba