heaven knows i'm miserable now -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Septembris 7., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:37
Last.fm ir ļoti nopietns pretendents uz manu "gada vilšanās" balvu. Man parasti šķiet smieklīgi tie cilvēki, kas raud katru reizi, kad kāda lapa vai programma nāk klajā ar "jaunu versiju", kurā lielākoties ir veiktas tikai vizuālas izmaiņas. Sākumā man šķita, ka arī šis gadījums ir tāds. Ka nedēļas laikā visa iztrūkstošā funkcionalitāte tiks atgriezta savās vietās. Bet nē. Šis nav tas gadījums. Šis ir šausmīgi tik daudzos līmeņos. Kā lai es sapņoju par braukšanu uz visādiem ārzemju koncertiem, ja es varu redzēt tikai to, kas notiek "near me"? Grr.
Garastāvoklis:: sāpe

(9 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:7. Septembris 2015 - 16:45
(Link)
Jau palaida, neatgriezeniski? :( labākais bija iepriekšējais variants, man šķiet. Jāpaskaita, cik dizainu pieredzēts, septembra beigās būs 10 gadi tajā lapā. 10 gadi, wow!
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:7. Septembris 2015 - 22:27
(Link)
Jā, jau pirms 3 nedēļām palaida jauno versiju, pie kuras joprojām ir rakstīts "beta". Viss saturs tiek lēnām pārnests uz jauno versiju (es ceru, ka man nav pazuduši skrobli, jo daudziem esot, bet es neatceros, cik man bija, tā kā.. eh, gan jau).
Man pavasarī arī būs jau 10 gadi :) Tiešām būtu interesanti atrast, kā last.fm izskatījās toreiz :)
[User Picture]
From:[info]skazhy
Date:8. Septembris 2015 - 06:15
(Link)
man visvairāk pietrūkst statistikas par to, vai kāds no frendlistē esošajiem ir klausījies mākslinekus vai nē. :(
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:8. Septembris 2015 - 09:17
(Link)
Jā, pāris reizes esmu atdūrusies arī pret tās funkcijas neesamību. Noprotu, ka tā atgriezīsies (bet ej nu sazin, cik ilgi uz to būs jāgaida), bet nu - WTF - viņi nevarēja sačubināt to betu līdz pilnvērtīgai versijai un tad palaist? :(
[User Picture]
From:[info]platformene
Date:8. Septembris 2015 - 08:20
(Link)
Viņiem var rakstīt jautājumu un ierosinājumu vēstules.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:8. Septembris 2015 - 14:42
(Link)
Es domāju, ka viņi jau slīkst gaudu un draudu vēstulēs. Un puslīdz jau ir skaidrs, ka lietas tiek labotas, es vienkārši nesaprotu, kāpēc jāpalaiž nefunkcionāls produkts, kuru nevar savest kārtībā pat 3 nedēļu laikā (kas mūsdienās ir ellīgi ilgs laiks).
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:9. Septembris 2015 - 17:02
(Link)
Man ļoti patika skatīties uz mēnesī klausīto albumu vāciņiem vienkopus :(
[User Picture]
From:[info]neetiski
Date:10. Septembris 2015 - 11:38
(Link)
Tā event liste jau kādu laiku pieklibo, kad jūnijā biju Prāgā, tur ļoti maz uzrādījās, kaut bija daudz vairāk pasākumu, par kuriem tādēļ arī laicīgi nezināju. Man, laikam, aiziepriekšējais variants patika vislabāk, jo bija orientēts uz saturu, ne modernu izskatu.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:11. Septembris 2015 - 13:34
(Link)
Jā, esmu lasījusi arī citu cilvēku sūdzības par eventu sadaļu, bet pašai līdz šim vēl nav sanācis tajā vilties. Bet jā, man arī nebija nekādu problēmu dzīvot nemoderna dizaina lapā (kamōn, mēs izmantojam cibu, kas vispār ir forever 2001 :D), galvenais, lai viņa strādā.

> Go to Top
Sviesta Ciba