heaven knows i'm miserable now -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Jūlijs 3., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:38
Brīžiem ir tik savādi iedomāties, ka mēs cilvēkus pazīstam tikai no tā punkta, kurā mēs viņus iepazīstam. Viss, kas ir noticis viņu dzīvēs līdz tam brīdim, ir kā istabas, kurās mēs nekad neesam bijuši.
Mūzika: The Velvet Underground

(3 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


[User Picture]
From:[info]platformene
Date:3. Jūlijs 2009 - 23:45
(Link)
vai arī piespiežam nedaudzām ielīst :D piemēram jūs pirms 8 kl un es varētu ievu iedomāties kā mežaparka sākumskolas lēdiju.. bet tie ir tikai fragmenti, jā, kuri veidojušies no fotogrāfijām un nostāstiem. pa īstam nekad nevar. un zini, es reizēm tādā sakarībā arī mēdzu vērot pavecākus cilvēkus (visbiežāk tādus, kuri jau sāk kļūt frīkaini and/or neglīti) un mēģināt iztēloties, kā viņi izskatījās, kad bija jauni, skaisti un modīgi. Bet tas arī sakarībā ar vakardienas filmu radās.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:4. Jūlijs 2009 - 00:02
(Link)
visspēcīgākā šī sajūta man ir domājot par manu māti. es vienkārši neko daudz nezinu par to, kas bija pirms manis. fakts, ka es neesmu nekāds agrais bērns to vēl pastiprina. ko gan viņa visus tos gadus domāja, runāja, darīja. kā domāja. kā jutās. kad es domāju par viņu pirms manis, man ir sajūta, ka domāju par nepazīstamu cilvēku.
jā, visdrīzāk viss slēpjas tieši vecumā. es varu aptuveni paredzēt kā domā cilvēks 5, 11 un 17 gadu vecumā, bet es nezinu, kā cilvēks domā, kad viņam ir 30.
[User Picture]
From:[info]platformene
Date:4. Jūlijs 2009 - 21:26
(Link)
jā. droši vien.
bet man tas vienmēr šķitis tik īpatnēji, ka tev nestāsta.

> Go to Top
Sviesta Ciba