Winstona Pieraksti - [entries|archive|friends|userinfo]
Winstona Pieraksti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Dec 2014|22:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien tiku mājās no slimnīcas. gulēju palātā ar 2 veciem večiem. viens ritīgs lowlife duraks nelaimes putns un otrs tāds parasts normāls lauku vecis/mednieks/amatnieks. lieki piebilst ar kuru bija inčīgi runāt. aicināja mani medību kolektīvā paskatīties vai man tā lieta tīk. poh kad sadzīs roka aizlaidīšu arī.

bik sūdīgi, ka sanāca bik iekavēt darbu. vismaz rīt un parīt jāpastrādā. jāatpelna slimnīcas izdevumi.

citreiz tā slimnīca ir feina lieta jo var saprast, kuram par mani patiesībā ir pohuj. lielākajai daļai cilvēku kurus biju kinda uzskatījis par draugiem toč bija pohuj. divi savukārt ne tik seni draugi kā citi pat atbrauca ciemos.

ritīgi stulbi, ka roku salauzu tieši tajā pašā dienā kad nopirku microkorgu. šodien pirmo reizi tā kārtīgi uzspēlēju. baigi labi.

zb, ka autoskolā braukšana jāpārceļ par apmēram mēnesi.

nevaru saprast, kāpēc man tik ļoti patīk tērēt naudu. iespējams tādēļ, ka man nekad dzīvē īsti nav bijis daudz naudas un tāpēc nav izveidojies tāds money mgmt skills. moš vnk esmu mantrausis.

aptiekā ar kasetēm nospēlējām ritīgi sūdīgu konci. kkas sapisās ar datoriem un ai nu poh

vispār man pāris reizes ir gadījies sapņos redzēt dažādas nelaimes, kas ir piepildījušās. redzēju sapnī kā salaužu roku. jābūt uzmanīgākam ar tiem sapņiem.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirena
Date:5. Decembris 2014 - 17:05
(Link)
pareizi vien ir, nav ko sapņot visādas muļķības