Winstona Pieraksti - [entries|archive|friends|userinfo]
Winstona Pieraksti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[23. Nov 2014|21:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Latvija kkāda stulba valsts. Te normāli dziivot var tikai biezie. Pēc gadiem 10 te vispār būs tādā dirsā. Jādomā kādu valodu lai mācās.
Linkir doma

Comments:
From:[info]nuka_kola
Date:24. Novembris 2014 - 11:06
(Link)
re kur lietotājs "samta" pa rto pašu: "Nov 22 21:41 [info]samta:
"ir jābūt krietnam bagātniekam, lai varētu izdzīvot ģerevņā. dārzeņi un augļi šeit maksā vidēji par 50 centiem un uz augšu dārgāk par dārzeņiem rīgā (kā naktī zvaigznes), gaļa reizumis (kad labajos, jaukajos lielpilsētas veicīšos ir atlaides) sanāk pat uz pusi dārgāka. labi gan, ka man ir ērti sakari ar rīgu. šeit varu patērēt naudiņu tikai mazei, pienam, jogurtam, našķiem un retu reizi kam rīgā-aizmirsts-nopirkt. vēl šodien vietējā aptiekā akūti vajadzēja iegādāt zāles ar 2e uzcenojumu jau uzcenojumam. acs iemetās arī maisījumu plauktā. E pamatpārtikas piedeva šeit ir pat par 5e dārgāka (starp citu, vērtība +5 maisījumam bija arī RDzn. nu, ķipa, ja izmisušai māmiņai vajadzēs- nopirks, jo kur tad citur liksies). man nudien ir žēl to cilvēku, kurus te neganti izslauc un nudien kauns, kauns, kauns tiem, kas vāra sev desmaizes uz neizdevīga ģeogrāfiskā izvietojuma rēķina. kruti šeit ir tikai vienos humpīšos no diviem. tur I. par kapeikām parasti pērk foršas plates, bet es par 25 vai 50 centiem gabalā sev apģērbu.
vēl te ir šausmīgas rindas pie zobārsta, tāpēc žilbinošu smaidu domās pārceļu uz pilnīgu pavasari. pēc šodienas vizītes nākošo pierakstu, piemēram, dabūju tikai uz 10. janvāri un vēl pēc maniem aprēķiniem līdz pilnīgai laimei būs jānāk trīs apaļas reizes.
ā un nekad nedrīkst domāt, ka es tagad fiksi saēdīšos saldumus un pēc tam nedēļu vairs neēdīšu, jo labākajā gadījumā sanāk tos neēst tikai vienu dienu. man tā tagad ir. šodien I. no tallinas komandējuma atveda citronu un ķiršu marmelādes šokolādē un pīlādžus un rabarberus šokolādē. visu tik daudz un garšīgu, ka jāēd nedēļu vismaz :/"
[User Picture]
From:[info]grizzly_bear
Date:24. Novembris 2014 - 18:08
(Link)
lohs
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:24. Novembris 2014 - 20:01
(Link)
Mjaa laikam jau esmu lohs jo gribas normāli dzīvot
[User Picture]
From:[info]grizzly_bear
Date:24. Novembris 2014 - 22:39
(Link)
Latvijā ir tik bļeģ reizes labāk kā daudzkur citur. Es nespēju pieņemt, ka cilvēki to neredz un nespēj izmantot. Tā ir vienkārši necieņa un maucība.
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:25. Novembris 2014 - 01:06
(Link)
nu jā, protams, ka ir vietas kur ir vēl sudīgāk, bet nu es kā low life katrā ziņā esmu ieinteresēts dzīvot kkur kur ir normālāki dzīves apstākļi
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:25. Novembris 2014 - 01:21
(Link)
man gan patīk latvija kā vieta kur dzīvot, ja neņem vērā to, ka te ir dirsā visas sociālās garantijas un darba tirgus. joprojām sapņoju par savu lauku māju. ir arī kruti, ka latvija maza un var bez problēmām dzīvot ārpus rīgas bet nu es nezinu. man vnk gribētos kkur sagraindot piķi un tad dzīvot kkur laukos un darīt savas lietas.

neredzu īsti kas latvijā ir labāks kā citur ja, protams, nesalīdzina ar kkādām galīgi radikālām valstīm. nu piem kas te ir labāks kā kādā normāli attīstītā austrumeiropas valstī? neskaitot to ka te ir skaisti utt. runājot tīri par dzīves līmeni.
From:(Anonymous)
Date:27. Novembris 2014 - 16:58
(Link)
tam, kas dara - nevis dzerstās, pīpo un niekojas ar spēlītēm - Latvijā vienmēr būs ok. slikti ir padibenēm un dīkdieņiem, kuriem allaž vajadzīgs kāds nanny state (un grēkāzis), lai tam visu ar karoti iebarotu.
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:4. Decembris 2014 - 22:20
(Link)
slikti arii ir buut miikstajiem, kas neko nevar pateikt personiigi.