Winstona Pieraksti - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Winstona Pieraksti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

24. Nov 2014|11:06
nuka_kola
re kur lietotājs "samta" pa rto pašu: "Nov 22 21:41 [info]samta:
"ir jābūt krietnam bagātniekam, lai varētu izdzīvot ģerevņā. dārzeņi un augļi šeit maksā vidēji par 50 centiem un uz augšu dārgāk par dārzeņiem rīgā (kā naktī zvaigznes), gaļa reizumis (kad labajos, jaukajos lielpilsētas veicīšos ir atlaides) sanāk pat uz pusi dārgāka. labi gan, ka man ir ērti sakari ar rīgu. šeit varu patērēt naudiņu tikai mazei, pienam, jogurtam, našķiem un retu reizi kam rīgā-aizmirsts-nopirkt. vēl šodien vietējā aptiekā akūti vajadzēja iegādāt zāles ar 2e uzcenojumu jau uzcenojumam. acs iemetās arī maisījumu plauktā. E pamatpārtikas piedeva šeit ir pat par 5e dārgāka (starp citu, vērtība +5 maisījumam bija arī RDzn. nu, ķipa, ja izmisušai māmiņai vajadzēs- nopirks, jo kur tad citur liksies). man nudien ir žēl to cilvēku, kurus te neganti izslauc un nudien kauns, kauns, kauns tiem, kas vāra sev desmaizes uz neizdevīga ģeogrāfiskā izvietojuma rēķina. kruti šeit ir tikai vienos humpīšos no diviem. tur I. par kapeikām parasti pērk foršas plates, bet es par 25 vai 50 centiem gabalā sev apģērbu.
vēl te ir šausmīgas rindas pie zobārsta, tāpēc žilbinošu smaidu domās pārceļu uz pilnīgu pavasari. pēc šodienas vizītes nākošo pierakstu, piemēram, dabūju tikai uz 10. janvāri un vēl pēc maniem aprēķiniem līdz pilnīgai laimei būs jānāk trīs apaļas reizes.
ā un nekad nedrīkst domāt, ka es tagad fiksi saēdīšos saldumus un pēc tam nedēļu vairs neēdīšu, jo labākajā gadījumā sanāk tos neēst tikai vienu dienu. man tā tagad ir. šodien I. no tallinas komandējuma atveda citronu un ķiršu marmelādes šokolādē un pīlādžus un rabarberus šokolādē. visu tik daudz un garšīgu, ka jāēd nedēļu vismaz :/"
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: