Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
10:59

[info]windrider

[Link]

Grozies kā gribi, bet kaut kādā ziņā Covid radīs jaunu pasaules kārtību un dzīvesveidu. Atgriešanās pie ''dzīves kā ierasts'' formātā 1:1 diez vai vairs ir iespējama. Reālos mērogus mēs redzēsim tikai laika gaitā, bet pašlaik es redzu divas lietas, kas noteikti varētu mainīties.

Pirmkārt jau globalizācijas temps noteikti kritīsies, vismaz uz kādu laiku noteikti. Pirms 100 gadiem tāds covid vispār nebūtu ticis ārā no Āzijas.

Otrā lieta ir atvērtā tipa biroji, bet tos man galīgi nav žēl. Nekādu neesmu sapratis to priekšrocības. Šī gadsimta sākumā ienāca Latvijā ar lielu pompu, kā vispārpieņemta Eiropas prakse, kas reprezentē ģimenisku atmosfēru, atklātību un iekļaujošu darba vietu. Parādās gan aizvien vairāk pētījumi, ka šādos birojos darbiniekiem ir problēmas ar koncentrēšanos, pieaug stresa un trauksmes līmenis utt. Arī covid pierādīja, ka pietiek saslimt vienam darbiniekam un dažu dienu laikā viss uzņēmums ir izsists no ierindas. Kabinetu sistēmā tie savstarpējie ikdienas kontakti tomēr ir mazāki, līdz ar to arī mazākas iespējas vienlaicīgi inficēt visu uzņēmumu.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba