Neprātīgā saprāta balss -
Decembris 2., 2020
09:53
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jaunāko ierobežojumu kontekstā visvairāk žēl ir bērnudārza audzinātāju. ~12h pavadīt sejas maskā galīgi nav jauki.

(6Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:2. Decembris 2020 - 12:34
(Link)
Bērnudārzu audzinātājiem, un arī sklolotājiem, šobrīd ir tiešām mega grūti.
+ vēl ar tizlajiem vecākiem jātiek galā.
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:2. Decembris 2020 - 14:35
(Link)
tas ir čau...
[User Picture]
From:[info]huuns
Date:3. Decembris 2020 - 22:22
(Link)
nomirt no kovida arī nav jauki
From:[info]windrider
Date:3. Decembris 2020 - 23:25
(Link)
Runā, ka nomirt vispār neesot jauki.
Bērnam nevar jēdzīgi iemācīt runāt, ja viņš neredz mīmiku. Un tieši to dara bērnudārzā. Par dziedāšanu vispār nerunāsim. Tad vajadzēja paziņot, ka bērnudārzi uz nenoteiktu laiku sniegs tikai pieskatīšanas pakalpojumus, jo jēdzīga izglītība šobrīd tur nav iespējama.
Darbs maskā bērnudārza vai skolā nav tas pats, kas sēdēt ofisā pie datora. Divreiz lielāks enerģijas patēriņš, lai panāktu to pašu efektu, ko iepriekš. Vēl ņemot vērā visu attālinātās mācīšanās slodzi, Ievas kolēģes skolā šobrīd turas pie veselā saprāta vai nu ar nomierinošajiem līdzekļiem vai alkoholu.
Mums, kas strādā valsts iestādēs, stabilos ofisa darbos ir diezgan grūti iedomāties, ar kādiem izaicinājumiem jāsastopas citu profesiju pārstāvjiem. Nemaz nerunājot par mazo biznesu, kur vēl ir pavisam cita pasaule ar citām problēmām.
[User Picture]
From:[info]huuns
Date:3. Decembris 2020 - 23:43
(Link)
100% taisnība. Kaut kad šis briesmīgais laiks paies. Bet līdz tam jādara viss iespējamais, lai pielāgotos, pēc iespējas samazinātu riskus, pēc iespējas uzturētu ekonomiku utt. Nav vieglu risinājumu, visi prasa no mums (no citiem vairāk, no citiem mazāk) kaut kā ziedošanu, kaut kā mainīšanu mūsu ierastajā un ērtajā ikdienā. Kāpēc? Jo ir fucking ūber trūber globāla katastrofa. Droši vien ir labākas lietas, ko darīt tā vietā lai žēlotos. Jo kopumā mums iet tīri ok. Var būt arī sliktāk. Varu derēt, ka mediķiem ir daudzkārt grūtāk, bet viņi nežēlojas. Viņi tikai lūdz sapratni.
From:[info]windrider
Date:4. Decembris 2020 - 09:06
(Link)
Nu o.k. var jau būt, ka es te žēlojos. Pēdējā laikā tāds pesimistisks noskaņojums par šo visu. Gribas tikai, lai cibas lasītājiem ir izpratne par dzīvi ārpus viņu sociālajiem burbuļiem. Arī pedagogi lūdz sapratni un lai viņus nekacina katru nedēļu ar citām prasībām.

Powered by Sviesta Ciba