Neprātīgā saprāta balss -
Februāris 15., 2018
08:58
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ar sievu uz maiņām aizgājām uz jauno grāvēju ''Kriminālās ekselences fonds''. Citējot kādu filmas varoni:'' pilnīgs pizdjets'' šī vārda vislabākajā nozīmē. Latviešu kino ļoti netipisks gabals kur veidotājiem bijusi pilnīgi cita pieeja un fiška kā jātaisa kino. Stilistiski filma ieturētā tādā 80/90 gadu sajaukumā un filmēšana notikusi galvenokārt pārdaugavā, bet drusku arī centrā un sarkandaugavā. Ņemot vērā, ka filmā nav piedalījies teju neviens profesionāls aktieris, jāsecina ka Latvijas teātri un arī kino līdz šim ir palaiduši garām dažu labu izcilu talantu. Tā kā vairākas lomas tika brīvi tirgotas katram interesentam, tad arī sanāca filmā ieraudzīt vairākas pazīstamas sejas. Īpaši pārsteigts biju nelielā bet diezgan svarīgā otrā plānā lomiņā ieraudzīt savu kolēģi, diezgan zināmu arheologu.
Tomēr īpaši vēlos uzteikt pašreizējā Rīgas domes deputāta atveidoto tēlu, tik kolorīts blēdis, drusku tādā ''Krietnā kareivja Šveika'' stilā, vēl nebija redzēts.
Katrā ziņā Tarantīno līmenis vēl nav aizsniegts, bet ja šī komanda turpinās strādāt tad šī līmeņa sasniegšana ir tikai laika jautājums.

Ja nu kāds vēl nesaprot par ko ir runa: https://www.youtube.com/watch?v=SXQnboaeN2A

Tags:

(2Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:15. Februāris 2018 - 12:02
(Link)
vismaz viena epizode filmēta arī Dārzciemā (jā, lepojos ar savu rajonu :D )
[User Picture]
From:[info]huuns
Date:17. Februāris 2018 - 21:30
(Link)
Labs gabals
Powered by Sviesta Ciba