Neprātīgā saprāta balss -
Jūnijs 2., 2013
21:16
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Diezgan garas un piesātinātas brīvdienas. Piektdien vakarā biju Nabaklabā uz Skumju Akmeņu koncertu. Viena no tām grupām kur man patīk ne tik daudz viņu spēlētā mūzika cik vokālistes fantastiski plašais balss diapazons, kas vienas dziesmas laikā spēj lēkāt no kārtīga growla līdz teju soprānām, kā arī tā skumji romantiskā noskaņa ko viņi rada. Kad pirmo reizi viņus dzirdēju, šie bija izjukuši un domāju, ka jāsamierinās ar faktu, ka nekad Helēnu nedzirdēšu dzīvajā. Redz, nekad nesaki nekad.
Vispār satiku tur gan cilvēkus kurus nebiju pārsteigts tur satikt, gan arī tādus, kurus biju. Patīkama tikšanās ar dažiem kursabiedriem un paziņām, pāris aliņi un devos projām naktī...
Sestdien pilsoņa pienākuma izpildīšana, īss caurskrējiens caur Brīvdabas muzeja gadatirgu un prom uz savu piejūru sauļoties. Par spīti vasarīgajiem laikapstākļiem tomēr nekādi nespēju izmest no galvas domas par rītdienas eksāmenu. Tā nu tagad nekas cits neatliek kā mēģināt dažu stundu laikā pārslēgties un atcerēties kaut ko no Kultūrekonomikas lekcijām.

Mūzika: Senmuth- Soulclusters
Tags: , ,

(Iespļauj dvēselē)

Powered by Sviesta Ciba