Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
00:07

[info]windrider

[Link]

Redz kā. Bija jau drusku piemirsies ka var arī tā. Kursabiedrenes izmisuma sauciens sociālajos tīklos pēc kāda aliņa vakarā atrada dzirdīgas ausis un pavisam netīši attapos šinī pasākumā: http://www.tvnet.lv/izklaide/gramatas/454818-jonevs_jelgava_94_ir_par_busanu_jaunam_devindesmitajos kas patiesībā bija baigi foršais pasākums, par tiem laikiem kad es vēl skrēju pie klasesbiedra spēlēt žilitonu un labi ja pāris metālistus kaut kur uz ielas biju redzējis. Toties manā ''metaļora'' kulminācijā ~2003-2009.gadā lielos vilcienos, manuprāt, nekas nebija mainījies.
Bet nu jā, tajā teātra bārā beigās bija vairākas pazīstamas sejas, tostarp cienījamā [info]hedera un pāris vecie metālisti no manas ''jaunības''. Nu jā, arī ex Kartāgas un Hosielas Šubrovskis tur defilēja riņķī.
Pasākuma beigas bija jau pazīstamajā Avotu ielas miteklī kura virtuvē ir pārdzīvoti vairāki paģiraini rīti. Tur bija sapulcējusies ne tikai vecā Brīvības ielas kolhoza kompānija, bet arī vienā brīdī sapratu, ka 90% no klātesošajiem ir cibiņi. Drusku škrobe, ka pēdējā bremžu sistēma tomēr nostrādāja un aiznesa mani uz pēdējo autobusu, bet nu varbūt labi ka tā. Rīt tomēr ''Sēņotāju'' pirmizrāde un sestdien, ar kolēģiem, jābrauc izglītot tauta uz Valmieru.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba