Neprātīgā saprāta balss -
Septembris 1., 2012
19:02
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar atkal sanāca paviesoties vienā smalkā studenšu ballē kur vajadzēja pildīt smagos pavadoņa pienākumus. Esmu atmetis domu, ka kādreiz varētu kļūt par lielisku dejotāju (par spīti slavenajai bērnībai kur pat sporta deju sacensībās piedalījos), bet vismaz valsi uzgriezt māku diezgan labi. No sākuma tik kāds laiciņš jāpiešaujas pie partneres. Viņa katra dejo kaut kā savādāk...

Un jā, ir pienācis tas laiks, kad es uzvalkā un putekļu mētelī, paskatoties spogulī pats sev patīku. Skolas laikā savu izskatu nevarēju ciest ne acu galā. Gandrīz kā tanī Ramštein dziesmā par hermafrodītu, varētu pats sevī iemīlēties!

Mūzika: Hellveto- Krwawy swit
Tags: , ,

(5Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:1. Septembris 2012 - 19:17
(Link)
Tu arī dejoji sporta dejas? :D Es tagad vairs tikai māku visādus tos Danču klubā dejojamos dančus, izņemot tos, kur jāvalsē uz riņķi, jo tad es sāku tirināties neritmā, uzkārties nabaga džekam uz pleciem un nobradāt kājas (nē, nu labi, tikai 2x esmu mēģinājusi un pēc tam kategoriski atteikusies). Tas laikam tāpēc, ka sporta dejās viss bija uz viens-div-trīs un tāds iestudēts un katram bija zināma sava loma, kas viņam uz kādu "divi" vai "trīs" jādara, bet ārpus sporta dejām viss ir uz izjūtiņām bļa (atvainojos).
From:[info]windrider
Date:1. Septembris 2012 - 21:17
(Link)
Dancoju gan un pat sacensībās vienreiz piedalījos. :D Bet tas bija sen un vairs nav taisnība.
Ir jau tās dejas drusku stīvas un iestudētas, bet arī tur var ķert izjūtas un plaša mēroga komunikāciju, kur galvenais komunicētājs ir ķermenis. Vienīgi tad deja abiem ir jāparzin perfekti, nekāda kuslā mīcīšanās neder.
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:1. Septembris 2012 - 22:50
(Link)
Skatos, ka esi apdeitojis ierakstu. Es tikai gribēju pateikt, ka tas ir neticami, ka skolas laikā nevarēji savu izskatu ciest, jo ieraugot Tavas skolnieka bildes, es biju uz di*sas un ieplētu acis un nodomāju, ka tas nu gan ir bijis pirmais čalis skolā un skuķu magnēts :D
From:[info]windrider
Date:2. Septembris 2012 - 00:38
(Link)
Teorētiski tā droši vien vajadzēja būt, bet, diemžēl, nebija ne mazākajā mērā.
Rīgas mikrorajonu videnes ir diezgan nežēlīgas...
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:2. Septembris 2012 - 01:05
(Link)
:(
Powered by Sviesta Ciba