Neprātīgā saprāta balss - Vai jūs zinat kur atrodaties...
Oktobris 3., 2009
21:26
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai jūs zinat kur atrodaties...
Nu tā fuksene noslēgusies. Neko daudz negribu rakstīt, kopumā jau bija puslīdz o.k. Mūsu sniegums gan bija visai viduvējs, bet tur šķiet vainojama ir ilgā bezdarbība un trīs stundu nīkšana mežā pa tukšo. Kad fukši beidzot parādījās bija jau iestājies pamatīgs besis.
Arī kādu pusotru stundu maldījāmies pa mežu kamēr vispār atradām savu vietu, un arī tad vēl nācās ar visu ugunskuru pārcelties nedaudz tālāk. Nometni gan veiksmīgi iekārtojām tikai divatā, jo pārējie dalībnieki kā parasti čammājās. Neliels paradokss, bet pirmajā nometnes vietā, lai iekurtu uguni izgāzām veselu pudeli degšķīduma, bet otrajā pietika ar vienu sausā spirta tableti. Laikam to ietekmēja reljefa atšķirības, pirmajā vietā bija tāda purvaina un diezgan mitra ieplaka, bet otrajā atkal smuks, visumā sauss egļu mežs.

Labi gan ,ka labo omu visai ātri atguvu āfterpārtijā Šlokenbekā. Zinu, ka daudzi tur brauca tikai, lai iepazītos ar pirmā kursa meitenēm, es laikam galvenokārt braucu, lai satiktos ar vecajiem kursa biedriem un labi pavadītu laiku ar jau zināmiem cilvēkiem. Nakts otrā daļa kā vienmēr bija krietni foršāka nekā pirmā.

Mūzika: Andžons- Mirušais

(4Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]silpurene
Date:3. Oktobris 2009 - 22:15
(Link)
cik jauki, ka tu un Gatis atradāt viens otru :) žēl tikai tās pirmkursnieces, kuras tādēļ palika bešā.
spamošu te, ka priecājas par savu stratēģisko kļūdu- ka nepiedzēros un nevienam neuzmācos, citādi būtu palaidusi garām visādus noderīgus stāstus par sausā spirta tabletēm un siltiem amerikāņu apakškrekliem :D
From:[info]windrider
Date:3. Oktobris 2009 - 22:23
(Link)
Tad jau laikam tā nemaz nebija kļūda, drīzāk ieguvums, uzzināji daudz kā jauna! :) Tas parītis tiešām māk ļoti saprotamā valodā jebkuram ieskaidrot visādas militāra rakstura gudrības! :D
[User Picture]
From:[info]silpurene
Date:3. Oktobris 2009 - 22:26
(Link)
ja es nosūdzētu tevi, ka tu sauc viņus par "pārīti" viņi noteikti smietos. bet es nenosūdzēšu, ja tu nenosūdzēsi kā es par viņiem tgd jūsmoju.
From:[info]windrider
Date:3. Oktobris 2009 - 22:28
(Link)
O.K. sarunāts :D
Powered by Sviesta Ciba