as a wise hipster once said - oh, let's go back to the start

Posted on 03.06.2013 at 16:30
Šobrīd klausos: Morphine - The Other Side
tagad tā oma man ir tāda - fuck the fuck (ja te mistiskā kārta iepeld kāds, kam lamāšanās nepatīk, tiek dota lieliska iespēja bez maksas iziet no šejienes un apmeklēt kādu citu interneta vietni vai iziet ārā paelpot svaigu gaisu)! gribas visu vienkāršot, sāk kaitināt tā ziepene, negribas, lai būtu mūžīgi jāizvairās. gribas no kaut kā atbrīvoties garīgi un fiziski un sākt no sākuma. nē, drīzāk atgriezties iepriekšējā krustojumā un izvēlēties citu ceļu. atrast sevi, sajust sevi starp dažādiem cilvēkiem. neticēt akli, bet arī nezaudēt ceribu tikpat akli. hameleoniem ir savas priekšrocības, bet varbūt reizēm tie grib, lai tiktu ieraudzīti kā viņi paši.

Comments:


Publicēts [info]ilona_pop 2013-06-04 21:13 (Saite uz ierakstu)
Es nezinu, ko lai saku.. tikai to, ka viss, pilnīgi viss pāriet...
Publicēts [info]waterway 2013-06-04 23:02 (Saite uz ierakstu)
tā gan. bet jautājums ir - kā. vai tā ir tevis paša iniciatīva vai apkārtjie apstākļi un cilvēki, kas izraisa to, ka kaut kas pāriet. un vēl - vai vispār gribi, lai kas pāriet.
Publicēts [info]ilona_pop 2013-06-05 08:33 (Saite uz ierakstu)
Bļin, ku tu esi sarežgīta. Ja es saku, ka pāriet, tad pāriet, kāda jēga tur kaut ko vēl filosofēt:) met mieru, dēls!
Publicēts [info]waterway 2013-06-05 15:02 (Saite uz ierakstu)
tā ir viena no mūsu atšķirībām. es gribu visu vienkāršot, bet neprotu. vainoju sevi, ja nesmu vismaz apsvērusi iespēju, ka kaut kas var noiet greizi. dzivoju savā galvā. šaubos, ka tas tā pats no sevis pāries.
Previous Entry  Next Entry