Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Nov. 15th, 2015|02:37 pm

vistu_zaglis
Viena no negācijām apmeklējot krodziņus, kuros lej mazo darītavu alus, ir tā, ka aizmirstas, kurš tad kāds īsti bija. Pierakstīšu tīri sev, neliecieties traucēties.

Sabiedriskās dzirdināšanas vieta «Pīle un kuģis», tātad, omulīgs pagrabiņš Karlīnā, kuru knapi var pamanīt pat speciāli meklējot, netīšām tur nez vai kāds ieklīst.

Poutník 12°
Konkrētajā dzertuvē – ikdienas piedāvājumā, patīkams, neuzbāzīgs, būtu sastopams plašāk – izvēlētos Urquell-a vietā, kurš labs, protams, bet ciktadvar. Bārmenis mazliet sapīka, kad pasūtījām pa vēl vienam, jo nu kā tad tā.

Zemské pustumšais 13°
Pēc krāsas gandrīz tumšais, bet ļoooti patīkami rūgts, ko no pustumšā negaidīju. Kapitāls, kapitāls dzēriens, orgkomiteja sajūsmā. Nodevīgi izbeidzās. Jāņem, kur vien dod.

Červený král sarkanais 12°
Krāsa ekselenta, es tik feinu sarkanumu CMYK-ā neuzjauktu. Garša – krāsai atbilstoša, man gan ne pārāk, bet dāmām, kas parasti vaikstās par aliem, varētu garšot. Ieteiktu, bet pats otrreiz neņemtu.

Chotovinský pustumšais 13°
Ne ar ko īpašu prātā neiespiedās. Vienkārši pustumšais, ne saldens, bet arī ne tik rūgts, kā Zemské. Normāli©.

Malešov IPA 14°
Kā jau IPA, garšā viegli citrusains, it kā smeķē, bet vairāk par vienu sevī pagrūti iedabūt. Svārstījāmies, vai vispār ņemt, nenožēlojām, protams.

Rychtář 15°
Loģiski atstāts kā pēdējais. Garšā viegls, pat nepateiksi, ka malko 6,5 % padzērienu. Pret kausiņa vidu gan parādās kaut kādas aizdomas, ka pēc šī nāksies izsludināt degustāciju par slēgtu. Neesmu stipru pivču fans, bet neko sliktu pateikt arī nevaru.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.