Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Oct. 4th, 2014|12:16 pm

vistu_zaglis
Pēc divarpus stundām pie vēstniecības jāsatiek kamrāds, tā mēs tikko sarunājām.

Sapratu, ka ir pēdējais brīdis iekš CVK atvērt listi, paskatīties, kas tad mums te par izvēlēm.

Nu atvēru. Nu paskatījos. Nu a ko tagad darīt? Man viņi visi riebjas, saprotiet, visi, nu. Nē nu nopietni, pizģec kaut kāds.

Latvijas attīstībai, bļaķ, Einar, nu ej gleznot, nezinu, dari kaut ko savam priekam, neliec mums uz to visu atkal skatīties.

Suverenitāte. Lata atjaunošana, tautas bankas izveide, srsly, suverenitāte, ejiet izgulēties, jums pietiek.

"Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām". Mani favorīti, viņi visi tur jebanuļisj, bet vismaz šo faktu neslēpj, jāciena cilvēkus par drosmi piecelties kājās un visai valstij pavēstīt, ka tarakāni viņu galvās ir izcīnījuši pārliecinošu uzvaru.

Vienotība. Dēļ jums es tagad dzīvoju saskaņā ar kristīgajām vērtībām, un nespēju no tā izvairīties. Un vispār jūs man riebjaties, ar ko, protams, neatšķiraties no visiem pārējiem.

POLITISKĀ PARTIJA IZAUGSME, atvainojiet par capslock, bet es te citēju CVK lapu. Kas, bļaģ, ir visi šie cilvēki, un kāpēc viņi uz mani kliedz capslockā, ko? Ejiet projām, nepazīstamie cilvēki, nekliedziet uz mani. Kokapstrādes rūpnīcu viņiem vajagot, tā esot valstiska prioritāte, es zinu, kā tas šajā valstī tiek risināts: uzliksim sodu katram, kuram nepieder kokapstrādes uzņēmums.

Led Zeppelin Partija "Vienoti Latvijai". Klaunu šova revival tour, uzstājieties Arēnā, lūdzu, nevis Saeimā, Saiemā skatītājus nelaiž un pivci nedod.

Nac.Apv. — kamēr visi raivji dzintari aurēja iekš brīnišķīgā resursa "latvians.com", ja pareizi atceros, par to, kā visus krievus stums lopu vagonos un gejus dedzinās pilsētas galvenajā laukumā, tikmēr vismaz bija smieklīgi. Tagad pat lulzus vairs nepiegādā. Aiz loga 2014. gads, a viņi mums te par nacionālismu un tradicionālajām vērtībām smirdēs, tā jau Latvija par vienu lielu kristīgo jaunuvju klosteri padarīta.

Latvijas Reģionu Apvienība. "Pamatvērtības – cilvēka cieņa ir neaizskarama, tā ir jārespektē un jāsargā. Ģimene – laulība starp vīrieti un sievieti – ir valsts prioritāte un pamatvērtība. Stipra nacionālā identitāte un lepnums par piederību Latvijai. Kristīgās vērtības ir veselīgas sabiedrības un atbildīgas politikas pamats.". Enough said.

Jaunā konservatīvā partija. Pizģec. JAUNĀ konservatīvā partija, varētu domāt, ka pārējās tādas nav. [citāts no Life of Brian par "People's front of Judea"].

Latvijas krievu savienība. Нахуй. Starp citu, jūs palasījāt? "bērnu aizstāvību no vulgāras seksuālās propagandas, kas tiek īstenota, aizbildinoties ar bērnu seksuālo izglītošanu, un par ģimeņu aizsardzību no pārmērīgas valsts iejaukšanās vecāku un bērnu savstarpējās attiecībās", nez, šo teikumu kāds ir pārlasījis divreiz? Viņiem pašiem tas šķiet ok, kas tur rakstīts?

"Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija. Нахуй.

ZZS. "Uzlabosim tiesu darbu", tas nav mazliet ironiski? "Pasargāsim Latviju no ģenētiski modificēto organismu un kodolenerģijas riskiem." Pie viena varbūt uzrīkojam kalendāro reformu un oficiāli pārceļamies uz 18. gadsimtu, ka jau tāda pjanka, ne?

No sirds Latvijai. No sirds Latvijai, āāāāā, nu kas tas par nosaukumu, cilvēki mīļie, i programma arī tikpat skaistos saukļos, vot, dodiet mums nedēļu, un nākampiektdien pret plkst. pieciem-sešiem dzīvosim leiputrijā, kā tad, jā, atnāks Sudrabai attāli līdzīgais cilvēks, который все подметет, который все объяснит.

Vārdsakot, es nezinu, varbūt jāizlaiž tas neobligātais vēstniecības apmeklējums, un jāiet uzreiz uz krogu, aizsist vietu, sagaidīt pārējos, lai var pie pivča parunāt par to, kā iepriekš varbūt nesanāca, bet tagad gan viss būs заебись. Infa 146%.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.