|
Jan. 2nd, 2014|07:50 pm |
Vakardienas WTF? piezagās pilnīgi negaidot, meksikāņu ēstūzī, kurā bijām ieklīduši sasildīties pēc pilsētas salūta vērošanas.
Gaidu savu enčilādu, slinki malkoju pivcīti, pētu uz galda sakrāmētos promo materiālus, ieinteresējos par tekilu, par kuru buržuji prasa teju 6 latus par glāzīti... un tur, starp citiem slavinošajiem faktiem, piepeši parādās svarīga piezīme.
Dzēriens esot, scuko, košērs.
OK, labi, es protams pilnīgi neorientējos peisaino ortodoksāļu dzīvesziņā, bet man ir jautājums. A sakiet, a kā šmiga, jo vairāk tekila, sakiet, kā viņa var būt nekošēra? Nav gadījies dzirdēt par destilētavām, kas lepotos ar savu neakārtojamo no bekona šķēles dzīto brāgu, patiesi, arī "10 gadus noturēts uz lēta siera rituļa" nav tipisks dzēriena apraksts, var jau būt, ka es atkal kaut ko svarīgu esmu palaidis garām. |
|