Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Kačinska sindroms Apr. 12th, 2010|08:05 pm

vistu_zaglis
Emocionālā pasaules daļa agresīvi sēro par nepazīstamu cilvēku bojāeju, specālisti urbina degunus par to, kā tad tālāk plašā poļu zeme taps pārvaldīta, tikmēr mūsu bulgāru brāļi, šķiet, publiski nostāda sevi par idiotiem. Dižvietnē TVNet lasu, ka, citēju, "Bulgārijas civilās aviācijas uzraudzības iestāde aizliegusi valdības lidmašīnas "Tu-154" lidojumus saistībā ar to, ka tāda pati Polijas valdības lidmašīna sestdien avarēja Krievijā".

Es, protams, ticu, ka ir visādi reglamenti, drošības mērpasākumi, utt, utt, bet manā pasaulē tas kaut kā nekorelē ar veselo saprātu.

I mean - visus šos gadus viņi ir bijuši gana drosmīgi, lai savas lielvalsts vadoņus vizinātu jau sen morāli un tehniski novecojušā aparātā. Te pienāk konkrētais atgadījums, kurā piloti spītīgi sēdina lidmašīnu nepiemērotos apstākļos, nofeilē un nojebņījas. (Šī brīža versija, kurai nav pamata neticēt). OK, uz mirkli pieņemsim, ka tā pat nebija cilvēku vaina, ka tiešām tas bija kaut kāds mezozoja ērā projektētā tupoļeva defekts, nu un kāda ir aizliedzēju teorētiskā bāze? Ka visi TU, kas piegādāti socvalstu valdībām, ir ieprogrammēti jebņīties 2010. gada pavasarī? Oh, please!

Uz šī fona fakts, ka pēc tam, kad, hrenzinkāpēc, šoferītis pacēla vienu B737 ar degunu debesīs un tā rezultātā nopaukšķēja zemē ar galiem, visā pasaulē netika atcelta teju puse vidējās distances lidojumu šķiet vienkārši brēcoša bezatbildība!

Patiesībā pat nezinu, kāpēc šis fakts tā pievērsa uzmanību. Principā es tai TēVēNetā ieklīdu rubriku "Lasītāji raksta" palasīties, tā idiotēka ir vienīgais iemesls minēto resursu atvērt, allaž gūstu neizmērojamu prieku.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.