Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Šopings.lv Sep. 17th, 2007|12:16 pm

vistu_zaglis
Gan jau nevienam nav noslēpums, ka ar iepirkšanos mani saista pretrunīgas jūtas. Bet nu šodien aizvien nostiprinājās pārliecība, ka līdz ar kapitālisma iestāšanos Dievzemītē var iegādāties visu. Visu, izņemot normāla izmēra un izskata apavus, normāla izmēra un izskata apģērbus, normālu mūziku un kino, gatavus un svaigus augļus, kā arī jebko citu, kas neietilpst Saškas ikdienas racionā. Dažāda kalibra andelmaņi, protams, ir uz katra stūra, dažāda kalibra un profila bodēs ir dažādas pakāpes blonduma zaķenes, kas garlaikoti bakstās pa traukiem.lv, bet neviens no šiem andelmaņiem neiedomājas, ka "farcot to, ko farco visi pārējie" ir pirmais, pārliecinošais neveiksmes garants. Aiz kura seko otrs - "galvenais, ka smuks un skaitīt māk" pārdevēji.

- Sakiet, šīs matricas bundžiņā ir apdrukājamas?
- Šīs? Šīs ir četras.

Četras, блять. Zila, zaļa, sarkana un dzeltena. Skaitīt māk, nenoliedzami, прямо Эйнштейн ёбаный.

Murgs, leidīz and džentlmen. Vai jūs zināt, kā garšo gatavs un svaigs kivi? Tas nav nekāds pārmetums vai распальцоффка, bet esmu drošs, ka 100 no jums, 114, nezin, kā garšo gatavs kivi, jo Dievzemītē tādu nav iespējams iegādāties, gluži kā vienreiz, tieši vienreiz man bija laimīgā iespēja kaut kāda pārpratuma dēļ iekšķīgi lietot šeit iegādātu gatavu, tik tiešām gatavu ananasu. Vai jūs zināt, cik toreiz, kad meklēju, lielveikalā, блять, alfa bija pieejami 46. izmēra kurpju varianti? (Tādi, protams, kas paredzēti staigāšanai, nevis lloidi visādi, картонные). Viens. Exactly, precisely, neatkarīgi no dizaina un izstrādātāja - viens.

Laulības gredzeni tiek pasūtīti internetā, no štatiem, neredzot, nepiemērot, paļaujoties uz attēlu. Jo sliktāk par availablo klāstu nebūs. Не пиздец, а?

Bet garastāvoklis priecīgs, jo 2h veikalu apgaitā ausīs skan Manu Chao, kam nav jāiespringst par sava izmēra tupelēm un nav jādomā, kur ņemt tieši tādas matricas, kādas pasūtītājam ir savajadzējies. Un viņš ir priecīgs un raizējas par politiku un arī man ir priecīgs prāts, jo vēl 44 dienas, tikai 44 dienas. And I'm out of here.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.