eksāmens

2007.3.30. | 05:34

beigās tā arī gulēt neaizgāju - nolēmu kārtīgi sagatavoties pārbaudījumam: pēc labākajām samuraju metodēm (ņemot vērā mācību, ka sīkumu nozīmi nedrīkst noniecināt), pedantiski saliku rakstāmpiederumus penālī, sakārtoju dokumentus pa mapēm, iegāju relaksējošā vannā, uzvārīju spēcinošu zupu un pagatvoju tēju. parūpējos, lai seja nav pārāk bāla (kārtīgs japāņu bruņinieks nekad neaizmirsīs pirms cīņas ieziest vaigu rūžu, lai pretinieks sabītos viņa možo garu), apjozu greznāko jostu, izgludināju sniegbaltu kreklu, nospodrināju zābakus..izgāju stundu iepriekš, lai sakoncentrētos. uzliku uz ausīm uzmundrinošo "psycho" saundtreku (gadiem nebiju dzirdējusi). vienvārdsakot, izdarīju nepieciešamos priekšdarbu eksāmenam.
ārā lija lietus, es paspēju tieši uz sastrēgumu stundu un mani kopā ar visiem uzvalciņiem dzelceļnieks palīdzēja iestumt pārbāztajā vilcienā (fonā skanot tituldziesmai). vilcienā lasot uzrakstus, mani sāka mākt šaubas, vai es atceros visus japāņu burtus uzrakstīt - pildspalva gadu nav cilāta. bet nezaudēju drosmi, jo es taču biju tik meditatīvi noskaņojusies cīņai. pa ceļam nenoturējos - iegāju bistro uz vienu kafiju un vienu "koijota un roadrunnera" sēriju..
nu jā, koroče beigās izrādījās, ka esmu sajaukusi dienas un viss kaķim pie astes. ar labu nakti.

leave a comment [6]


oppā!

2007.3.30. | 13:29

leave a comment [9]


***

2007.3.30. | 13:34

nē, nu kad, tad jau. visu parādīšu, pastāstīšu. )

leave a comment [7]


***

2007.3.30. | 13:41

mans cietoksnis )

leave a comment [7]


pilsētas sargs. miniatūra

2007.3.30. | 13:49

leave a comment [1]


***

2007.3.30. | 14:47

un tagad katrs cibiņš uzpin no drātītēm, dzīpariņiem vai kokteiļsalmiņiem draudzības rokassprādzi ikvienam savam draugam!

leave a comment [3]


***

2007.3.30. | 15:18

nu, lūk, šis ir tas brīdis, kad man nepieciešama auklīte: es neesmu gulējusi (bez izklaidēm) vairākus dučus stundu un man derētu silts piens vai mannā biezputra vai kas tamlīdzģs, bet es esmu spējīga tikai ar vienu roku klabināt, nevis doties uz veikalu pēc ingridientiem un šiverēt pie plīts. taču auklīte šodien dzīvojas ar savu meksikāņu mammu. bet es zinu, ka viņa man palīdzētu. un pieliekamajā ir tikai vīns.

leave a comment


***

2007.3.30. | 22:41

es šodien mēģināšu atkārtot to pašu, ko vakar: es atkal iešu pa to pašu ceļu, klausīšos to pašu mūziku un iešu dzert kafiju tai pašā bistro un skatīties "road-runner" sēriju. man ir aizdomas, ka es bieži iešu uz šo bistro no rītiem. tikai sērija droši vien būs katrreiz cita.

leave a comment