vinsents

Child Prodigy

Jun. 7th, 2019 | 11:52 pm
From:: vinsents

Šodien braucot ar velosipēdu piedzīvoju īsteni Prustisku mirkli. No garām braucošās mašīnas skanēja The Prodigy dziesma Smack my bitch up un tas man atsauca atmiņā bērnību, kad ar čomiem apspriedām, kāda kuram ir mīļākā grupa. Tajā laikā zināju maksimums četras grupas un tā kā Rukki Vverh jau bija nosaukta, teicu, ka mana mīļākā grupa ir The Prodigy. Tas likās dumpinieciski un stilīgi. Biedri atzinīgi novērtēja manu gaumi un vienbalsīgi vienojāmies, ka tieši Smack my bitch up ir The Prodigy labākā dziesma.
Tad mūsu pulciņa līderis ar vieglu pārākuma pieskaņu man jautāja: "A tu vispār zini, ko nozīmē Smack my bitch up?"
Viss bariņš saausījās un pievērsa savus ziņķāres pilnos skatienus man. Jāatzīst, šādu notikumu pavērsienu nebiju gaidījis. Angļu valodu skolā vēl nebiju sācis apgūt un žargons manam nesamaitātajam prātam bij pavisam svešs. Nokaunējos un teicu, ka nezinu.
"Tas nozīmē - sūkā manu pimpi", pārliecinoši noteica bariņa līderis.
Nezinu, vai arī pārējie biedri bija tikpat lētticīgi, bet es nodzīvoju nākamos vismaz piecus gadus domājot, ka tas tieši to arī nozīmē.

Šodien es The Prodigy vairs neklausos. Tomēr pašos pamatos nekas daudz nav mainījies - es joprojām naivi ticu, ka tie citi, laimīgie un pašpārliecinātie, noteikti zina labāk, kā būtu jādzīvo un es vēl joprojām nezinu, ko pie velna nozīmē Smack my bitch up.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: