Medus burka - Patiesība jeb sapņu noslēguma sērija. [entries|archive|friends|userinfo]
vinnijspuuks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Patiesība jeb sapņu noslēguma sērija. [26. Jun 2011|21:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Mūzika |Yoav – Where Is My Mind? (feat. Emily Browning)]

Zeme bija palikusi akmeņaina un pēdējā dzīvība sprāga nost uzreiz kā izveidojās. Viss, kas radīja šo apstākli - debesskrāpji, milzīgas korporācijas, mārketinga teorijas un milzīgā patērētāju sabiedrība. Viss tika apēsts ieskaitot briesmoni pašu, kas acīmredzot pats saēda sevi no iekšas. Bija palikuši tikai akmeņaina planēta. Un tur, tieši pa vidu, kad fonā bija milzīgs pilnmēness, kas acīmredzot bija pietuvojies tādam pašam akmenim, uz melna Steinway & Sons flīģeļa kāds personāžs spēlēja Mocarta rekviēma 5. daļu Rex tremendae. Tad mans redzesloks uz pēdējām notīm pietuvojās personāža sejas tuvplānam. Viss pārklāts ar sviedriem tā kā būtu ieņēmis ectasy, lai izvilktu šo skaņdarbu, jo vairāk uz šīs zemes nekā skaista nebija palicis. Un ieņēma pēdējo elpu.

Tad atkal kopplāna skats uz vientuļo akmens kluci (ar Zeka Snaidera un Darrena Arafonovska vizuālo piesitienu), kas agrāk bija tik skaists.

Un tad es piemodos un ievilku elpu. Un padomāju par šo sapni.

Kāda tad ir tā patiesība?

Ka cilvēks, kas šķietami ir evolūcijas augstākā būtne uz zemes, ir reizē pats stulbākais. Mēs tik ļoti daudz gribam. Bet mēs esam pārāk daudz palikuši un zemes resursi vairs mums visiem nepietiek. Nepietiek visiem labas gaļas, tāpēc vajag audzēt ģenētiski modificētus lopus, kura gaļa ne pēc kā negaršo. Cilvēki Āfrikā mirst no bada, jo viņu tur ir pārāk daudz, jo visi gaida, kad viņiem pienesīs ēdienu, bet krāmēties nepārstās. Ķīnā visus pārstrādājuma sūdus gāž iekšā upēs un pēc tam brīnās, ka visi mirst nost no slimībām. ASV viens iedzīvotājs patērē vairāk nekā 10 ķīnieši spēj saražot un pēc tam vienreiz izlietoto sūda kvalitātes izstrādājumu izmet ārā. Eiropā aiz pārāk lielās labklājības vairs neko nespēj novērtēt un sāk ražot nepraktiskus sūdus, bet Krievijā ar pazūdošajiem dabas resursiem sponsorē to visu.
Cilvēki ir par daudz. Un arī latvieši ir pārāk daudz, lai vai kā visi saka, ka mēs izmirsim. Jo liela daļa latviešu nav nemaz latviešu, bet gan 20 kultūru sajaukums, kas sevi tikai uzskata par latviešu kultūras piederīgo. Pēc kāda laika tā arī būs, ka būs viena milzīga kopkultūra kā visi miera nesēji sprediķo. Tikai miers un harmonija tur vairs nebūs, jo cilvēks nespēj tā dzīvot. Vajag taču kādu nogalināt (es vakardienu nogalināju kādus 24 alkšņus ar viņu ekosistēmu (ļoti daudz kukaiņi, baktērijas, kas tikai vēlējās dzīvot), jo viņi man traucēja. Es tik pat labi arī varēju viņiem turpināt dzīvot un izlikties, ka viņi man netraucē.
Vislabākais, kas varētu ar šo planētu notikt būtu kāds notikums, kas iznīcinātu lielāko daļu cilvēces, ieskaitot mani, jo es arī patērēju daudz vairāk nekā es spēju atražot. Attīrīties no parazītiem, kas sāk kost pārāk bieži un spēcīgi.

Pielikumā bilde ar puspliku Irēnu, ko uzbildēju janvārī līdzīgu domu iespaidā braucot garām izcirstam mežam

.
Linkpastāsti savu sāpi sienai

Comments:
From:[info]skaabais
Date:27. Jūnijs 2011 - 00:22
(Link)
ceru gan, ka nebeigsies tie sapņi.