Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Oh, bookgasm!

Seši sējumi par Ls13. Zvaigznes Outlet, WHY???

Bet tas ir interesanti, ka no Tevis gaida maskas... Tava loma ir būt par lomu citiem un noraut beigu beigās visas tūkstoš maskas. No ārpuses vienalga izskatīsies, ka vismaz viena ir palikusi. Kā pierādīsi, ka nav? Vai gribēsi? Man liekas, Tev nepietiks vēlmes, jo ir taču, IR kaut kas tajā mūžīgajā mistērijā - ir tajā cilvēkā kaut kas cilvēcīgs, vai nav, vai par daudz?

Man ir tāda sajūta, ka mēs neesam gulējuši vismaz tūkstoš gadu un rītus allaž izciešam visvairāk. Tu nekad negribi atgriezties, es - aiziet, un tas ir tik pretēji, ka vienādāk par attēlu spogulī, kas, starp citu, man teica, ka gribētu būt ļauna.

Starp citu, es redzēju Tevi bez sejas. Tu gribēji aizmirst visu, ko tā ir skatījusi un teikusi, un nezinu, kur liki.
Es nekad neaizmirsīšu to nakti, Tu...

P.S. Es vairs nebaidos, ka no manis baidās.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 21. Jūnijs 2010, 20:47, [info]mindbound commented:
Bookgasm. :>

LNB aktīvais fonds tiek pārvietots, es tikai īsti nesaprotu, uz glabātuvēm vai uz citām telpām. Do you know, by chance, anything about this?

Un Galilejs raksta, after a manner, diezgan patīkami. Par zinātni un filosofiju, bet tādā veca zemnieka viegli parupjajā valodā; nezinu, vai būtu labi, ja tā par zinātni un filosofiju rakstītu mūsdienās. Laikam gan nē.

[User Picture]
On 21. Jūnijs 2010, 21:03, [info]vilkate replied:
Uz pagaidu telpām, kas ir piemērotas īslaicīgai grāmatu glabāšanai. Tās laikam ir tajā pašā LNB ēkā, cik saprotu, tikai citā stāvā/spārnā. Iespējams, samelojam. Katrā ziņā, man žēl, ka darba laiks neļauj iesaistīties grāmatu glābšanas akcijā.
[User Picture]
On 21. Jūnijs 2010, 21:13, [info]mindbound replied:
Njā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry