Likantropiskās · piezīmes


31. Oktobris 2011

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Paldies!
Milzu Paldies visiem varonīgajiem ļaužiem, kas palīdzēja uzstiept visu mantību, kur nu tā bija stiepjama, un bija tik pacietīgi, lai sagaidītu pēdējo kravu! :) :*
Un tas, ka nāk un palīdz pat pilnīgi nepazīstami cilvēki, bija absolūti apburoši.
* * *
Kā kaķītim nepaveicās, jebšu saimnieces FAIL
Vakardienas pārvākšanas procesā ievēroju, kā Aīda īpaši intensīvi apmazgā savu pakaļgalu. Paņēmu viņu klēpī paskatīt, kas par lietu, un tavu šausmu! - minkai no pēcpuses nāk dīvaini strutīgas konsistences bālgani - brūngans šķidrums, kas pie tam kaut kā galīgi nelāgi ož! :O Pilnīgi aizmirstot par mēbeļu vešanu, sēdos auto un ar šoferes labvēlību tikām aizrautas līdz tuvajai klīnikai, izsēžam rindu, es jau pavisam stresā, paspējusi sabaidīties, ievedu pie ārstes....un viņa sāk smieties. :D Biju palaidusi garām, ka arī kaķēm, ne tikai runčiem ir tādi pereanālie dziedzeri (kurus biju noturējusi par govsviņzinkādām krevelēm :D ), kas stresa situācijās sāk izdalīt bālgani-brūnganu, nepatīkami un specifiski smakojošu šķidrumu. Acīmredzot, minka bija sastresojusies par notiekošo un par to vēl tika aizrauta uz klīniku, kur dabūja ārstes pirkstu dibenā.
* * *
Gandrīz viss jau pārvests, būs vien pēdējais brauciens ar pēdējām mantām šonedēļ. Aizmirsu dvieli, tāpēc slaucījos palagā, ar kuru pēc tam aizklāju ne pārāk patīkamo skapja spoguli. Istabai vajag spilgtāku gaismu. Saslēdzu datoru, bet neatradu tumbu štepseli. Auksti, apkures vēl nav, bet zem segām ar kaķiem ir labi. Sienas tīri jaukā krāsā tagad. Vēl jāizkārto mežonīgi daudz objektu. Minkas sāk iedzīvoties un prasīties uz tālākajām telpām. No rīta uz tramvaju brist publikas dēļ nav pārāk patīkami, toties nav tālu jāiet. Un celties varu veselu stundu vēlāk! Būs jau labi.
* * *
Mūzika un silta tēja iesvēta jauno mītni. Un kaķi kaut kādā neparasti dziļā sajūsmā par visu šovakar. Nu ja, Samhains taču! Redzēs, ko man miegā Tumsa teiks.
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena