Likantropiskās · piezīmes


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
[User Picture]
On 23. Janvāris 2014, 13:53, [info]vilkate commented:
Varbūt pagrūti, taču tev var palīdzēt apziņu, ka to dari ar mērķi uzlabot viņu veselību un pašsajūtu - pieradīs pie veselīgākas diētas un pašas pēc tam būs priecīgas spēt vairāk kustēties. :)

Gan sausajā, gan mitrajā barībā (konservos) var iegrūst lērumu sūdu, piemēram, vairums kaķu baŗibu sastāv pārsvarā no graudiem, bet, surprise surprise - kaķi graudus nemaz nespēj sagremot un ir alerģiski pret tiem! Kas absolūti ne vienmēr izpaužas ar kasīšanos vai pleķainu spalvu, bet arī daudz neuzkrītošākās, taču tik pat kaitīgās formās. Nemaz nerunājot par visādiem mēsliem, blakusproduktiem, ķīmiskām piedevām, garšas un smaržas pastiprinātājiem... Tieši šāda barība tiek turēta aizdomās kā viens no galvenajiem epidēmiskās vēža izplatības vaininiekiem kaķu vidū.

Kaķim diemžēl nepietiek tikai ar liesu gaļu un dārzeņi viņiem vispār nav īsti vajadzīgi - viņu ķermeņa vajadzības ir patiesībā visai sarežģītas, vajag taurīnu, skrimšļus, iekšējos orgānus, vislabāk - no mazputniem un sīkajiem grauzējiem, un tā tālāk un tā joprojām. Par laimi, ir iespējams atrast arī adekvāti kvalitatīvas gatavās barības un šo ēdienu papildināt ar mājās gatavotiem svaigumiem.

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this comment:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..