vilibaldis domā - Atskaite
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:Atskaite
Time:19:27
Tā nu esmu atgriezusies no plenēra, bija labi.

Pirmo dienu, savā alkatībā, pa taisno no auto, metos gleznot malku, kaifs absolūts un liekas ka pat sanāca. Vakarā sākās nejauks lietus un vējš, nosalu un sadrūvējos. Sildījāmies ar pagasta piegādāto ābolu sulu un balzāmu. Pamazām apbružājāmies un saliedejāmies. Izrādījās kompānija visnotaļ jauka, kaut sākotnēji baiļojos.

Otrā dienā gan gāja nedaudz grūšāk. Nekādi nespēju iesākt darbu, pa trīs lāgi pārtaisīju pagleznojumu. Turklāt kamēr pusdienoju, saiminīce novāca uzstādījumu. Bija tik glīta vešiņa pie pakša izkārta. Pašai likas galēji neizdevies darbs, negribēju pat galā izstādīt. Tikai koleģu uzstājības dēļ pielaidos. ...un kas dīvaini šamo pamanījās iekārot un nopirkt. Kaut sirdsapziņa brēktin brēca nelaist tautās nepadevušos mālējumu. Bet nauda paliek nauda...

Ha, neparedzēto naudu dažs labs momentāni prihvatizēja ar tekstu "Nu redzi, tagad man taču sanāk dzimšanas dienai!" Eh, gan jau vēl iztikšu kādu laiku bez laistām uzpariktes, ka tik bērnam prieks.

Bet citādi šī izraušanās no darba dunas bija patiesi vērtīga. It sevišķi vakara sarunu dēļ. Sen nebijā tā tergāts par mākslu. Lielisks skats no malas ar vertīgām atziņām un daudzsološu turpinājumu.

Pagastvecis, ja šo atkal ievēles, sola pasākuma turpinājumu. Tas glaimo. Pie kam ir zināmi konkrēti turpmākie uzstādījumi, idejas, iespējas.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]diana
Link:(Link)
Time:21:56
Tā ir pilnīga mistika - pēc kā mākslinieks spriež, ir vai nav sanācis. Cilvēks ierauga - patīk vai nepatīk. A māksliniekam tur ir vairāk - ir labi, nav labi. Vai galvenais nav, lai patīk tam, kas to bildi sev mājās turēs?
(Reply to this) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:07:01
Nu pa lielam jau tā droši vien ir, bet māksliniekam laikam vērtējums veidojas no tā ko gribējās un kas sanāca.
Protams labi, ka kādam patīk un ilgtermiņā sirdi aizkustina, lai labi valkājas :D
(Reply to this) (Parent)

[info]antons_v
Link:(Link)
Time:08:49
Mani, savukārt, moka nost ziņkāre, par ko tad īsti ir runa :))))) Būtu, saimniec, kādu nebūt fotogrāfiju ielikusi, tad arī lasītājam būtu kāds atskaites punkts. Citādi tu mums stāsti savus iespaidus, a mums ij nojausmas nava kā to visu intrepretēt :))

Bet - visu cieņu - ja prasīt ko tādu nozīmē līst tavā intīmajā dzīvē, tad atvainojos uzreiz.
(Reply to this) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:20:28
nu nav jau tā nekada intīmā dzīve :D, bet... foto nevaru ielikt, jo nefotografēju. man vieglak uzzīmet nekā podziņu nospiest... un kauns apzīties, man nemaz fotoapurāta nav...
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]antons_v
Link:(Link)
Time:23:30
Nu, tad vēl jo vairāk žēl. Būtu kāds labvēlis noknipsējis, būt tagad ilustrācija sacītajam.

Bet vispār, kur var tavu mākslu redzēt? Iemet varbūt linku, vai kā. Labuprāt apskatītos, ja drīkst.
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:18:50
Nūūūū ir galerijās kaut kur, i- netā laikam klīst tikai haltūras ar sienas gleznojumiem, bet ja ļoti interesē varu kaut ko aizmest uz e-pastu
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā - Atskaite
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.