vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:10:26
Es dievinu pavasara rītus ar pirmajiem saules stariem, putnu dziesmām un karstu kafiju Dārzā, bet... ko lai iesāk ar kaimiņu kura radio aparātam ir tikai ieslēgšanas poga bez skaņas regulātora. Un tā nu viņš piebrēc visu manu pavasara mieru ar Radio Skonto vai Latvijas Radio 2.
Var jau būt ka esmu pārāk prasīga, bet man šis negribētais troksnis rada fiziskas ciešanas. Galva kā piepūsta bumba un ausis dun vēl ilgi pēc noslēpšanās iekštelpās.
Nekādas pārrunas nelīdz, līdz 23.00 viņam redz likums atļaujot trokšņot un vispār pasaulē klusuma neesot kopš cilvēks mašīnu izgudrojis...
Nu ko lai iesāk? Kā lai iegūst kaut vai relatīvu mieru?
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]kihelkonna
Link:(Link)
Time:12:35
savā prombūtnē palaid suņa reju ierakstu zem viņu logiem
(Reply to this) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:17:00
diezvai līdzēs šis ir īpaši atsaldēts tips, kurš saprot tikai trīsstāvīgus slepkavnieciskus tekstus ar vizuālo demonstrāciju
(Reply to this) (Parent)


[info]citronmeetra
Link:(Link)
Time:19:20
Oi, man arī tāds pats kaimiņš. Tikko sākas pirmās siltās pavasara dienas kaimiņš ierubī rādžiņu pilnā skaļumā katru dienu no rīta līdz vakaram. Visu vasaru. Klausās radio Skonto, dažreiz diskus arī. Tatuškas klausās bieži.

Man tie kaimiņi atrodas upes otrā krastā, bet tik un tā viss vairāk kā labi dzirdams. Iedomājos, kā ir tad, ja dzīvo viņiem tieši blakus.

Man darbnīcas balkons iznāk uz to pusi, brīžiem taisu ciet durvis, jo nevaru izturēt to muzonu. Šodien tieši domāju par šito nelaimi, ka mums ar upes pretējā krasta kaimiņiem nemaz nesakrīt muzikālā gaume. Nē, nu tā jau var Skonto klausīties, bet ne vienmēr. Ai, stulbi. Bet zem balkona man tagad pa vakariem jaunatne dzer aliņus un runā visādas pusaudžu runas.

Tāds ir tas pavasaris.
(Reply to this) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:20:21
nu visvairāk jau traucē tieši tas ka klausās ļoooooti skaļi, pie kamīna nav iespējams uzturēties, jo tur aiz sienas dārd radio. Tad nu to Dārza galu cenšos apravēt pašā rīta agrumā kamēr kaimiņš guļ. Un kā lai godīgi pusdienu desu cep?
Es gan īsti nesaprotu kā viņš pats to skaļumu var izturēt.
(Reply to this) (Parent)

[info]murse
Link:(Link)
Time:21:53
1. sarunā būdīgu draugu aprunāties
2. ierubī pati kaut ko nepanesamu, tipa diamandu gallasu ļoti skaļi.
(Reply to this) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:22:07
pieņemu, ka 1. patiesi būtu viņam saprotamākie argumenti :D
un Daimanda gallas saldēdiena vietā
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.