vilibaldis domā - ēdiens
|
| ||||||
Izrādās ērkšķogas šitai zaļajā ziemā aug griezdamās, nolasīju piecus litrus jau gandrīz pārgatavojušās. Nu ta jau badu nemirsim, vismaz ērkšķogu zapte mums būs. Jautājums tagadiņ iekš tam - braukt vai nebraukt uz Nakts tirgu pēc ķiršiem, lai padarītu ēdmaņu smeķīgāku. | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
man ar ērkšķogām interesanti, 3 dažādas šķirnes, viena vecā, klasiskā, zaļā un skābā un divas jaunmodīgās, nu un tad vecā šķirne kā parasti nepieviļ, jo tai piedrāzt maija sniegus, bet jaunmodīgās tā, kā viena pilna ogu, otrā toties ir 5 ogas. žēl, ka neatceros, kura no abām bija japāņu šķirne, kazi tā, kas ar ogām, viņiem jau tur arī visādi sniegi gadās | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
man ir vecais labais Kuršu dzintars, kā nosēts ogām otra - sarkanā - arī bija kaut kāda klasiskā, vecā, bet nosaukumu neatminu. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Tukuma konfekte? es šogad gribu izmēģināt ērkšķi+apelsīns vai tml, bet nez vai saņemšos man gan visvismīļākā ir tā ar ķiršu lapām - zaļa, sīrupaina (jo salīdzinoši šķidra) un skābena vai saldena ja ērkšķogas gatavas | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Tur nav skābo Ķiršu!!! Pagalam sašutusi tikko tur biju. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
es tā arī neaizvilkos, savārīju ar ķiršu lapām... | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā - ēdiens
|