vilibaldis domā - Lauki
|
| ||||||
Mūsu miestā jau gadiem gluži nemanāma plaukst un zeļ Kaukāza virtuve. Pilnīgi cita realitāte. Ap kastroļiem darbojas tumsnējas kundzītes, kuras izņemot savu valodu praktiski nevienā citā neko nesaprot. Interjers kā padomju laika kolhoza ēdnīcas virtuvē. Bet tie Napolioni un Čebureki... mmmm... smaržo un mutē kūst. Noslēdzot slimības lapu sevi palutināju. | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
Ō, jā. Viņiem tagad piedāvājumā ir arī pelmeņi. Vēl neesmu izmēģinājusi, bet plānoju iepirkt kādu porciju. Viens napoleons mierīgi ir ēdams uz diviem un arī tad tas ir daudz. Pārpasaulīgi grada viņiem ir ābolkūka. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
ot uz ābolkūku es nožmiedzos :) bet čebureks bija pa taisno no pannas | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
nezinu par pahlavu, es ieejot tur vienmār samulstu kā ne tur trāpījusi, līdz ar to pieturos pie acīm redzamajām un pārbaudītajām ēdmaņām. Isti adreses tur nav, tā ir tāda viltīgi Elvja stūrī ieslēpusies ceptuve Cēres un Tēriņu ielas stūrī. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
tur izskatās tā, ka vispār nav paredzēts nepiederošiem iet iekšā. bet, ja ieej, tad ir tāda indrustriāla vide un lielos ledusskapjos saliktas kūkas. čebureki uz pannas. melnas sievietes. mazliet bailīgi, bet garšīgi. Adrese: kaktiņā starp Alko autletu un kurpju labotavu/ķīm.tīr. pieņemšanu pie Tēriņu ielas Elvja. :) | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā - Lauki
|