vilibaldis domā - N
|
| ||||||
Tā, tā un tagad ieraudzījis manu jauko spēļmantiņu šams arī darināšot vafeles uz savējās. Protams ka viņam sanāks kraukšķīgāks... | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
pašlaik nodarbojos ar pielāgošanu, nesanāk gana kraukšķīgi, tikko būs izkalkulēta gana laba piesūtīšu :) | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Man ir chuguna panna. Kad meegjinaaju vafeljoties, rezultaats nebija ne tikai kraukshkjiihs - miikla vispaar neatlipa no pannas. :(. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
nu man jau arī arhaiska čugunniece, fiška sviesta daudzumā | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
pieliec vairāk cukura, un tev arī būs superkraukšķīgas. Man pašai labāk mīkstās garšo :] | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
ai nu mums te izvērsās diskusija par to kas ir vafeles un Vafeles :DDD vai ta tu zinātnieku nepazīsti... | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Mūsmāju recpte ir šāda: paciņa sviesta, glāze ckura, piecas olas un beigās 2 glāzes miltu. Nu un tur vailīns un kas tur vēl. Olu pievienošanas laikā "piešaujam" pāris ēdamkarotes ūdens. Parasti sanāk kraukšķīgas, taču reizēm neparko. Tā nezinam kamdēļ. Taču noēstas tiek vienmēr;) | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Ja recepte nemainās, varbūt fiška ir temperatūrā? | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
pannai nenoliedzami jābūt riktīgi, viemērīgi karstai | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā - N
|