vilibaldis domā - Tantei
|
| ||||||
Gurķi sinepju mērcē ~2 kg. gurķu (var mizot, bet man slinkums) 1/2 glāze eļļas (mana gadījumā olīvu extra virgin) 4.5 ēd. k. cukurs 4.5 ēd.k. 9% etiķis 1.5 ēd. k. sāls 1.5 ed k. sinepes (manā gadījumā bija Moutarde de Bourgogne, citādi pilnīgi nelietojams izstrādājums) 1 t.k. melno sinepju sēklu 4 daivas izspiesta ķiploka gurķus sašķēlē, aplej ar augstāk minēto komponentu mērci un slēgtā trauka notur stundas 12, lai atsulojas un samarinējas. Liek burkās sterilizē. | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
piefixēc..:) p.s paldies vēlreiz, par foršo kompāniju..:) | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Ak, paldies jel, Vilibaldi, draugs! Es jau ilgi meklēju šo recepti tik kāroto, patiesībā, kopš pagājušas ziemas, kad pirmoreiz pagaršoju Sinepju Gurķi The Excellent Ones, pierakstīju recepti un iebāzu kaut kur...kur gan es to iebāzu? Rota, klusēt! | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
šitā gan ir ar maniem uzlabojumiem :DDD bet vakar daži te pamanījās izļeksēt procesā, ziemas negaidot un par labu atzīt. vesela preparējusi! :)) | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā - Tantei
|