Zero tolerance - ir vakars jau un tapēc pirmās vakariņas ir šādas [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

ir vakars jau un tapēc pirmās vakariņas ir šādas [8. Mar 2008|17:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gardie makaroni, nedaudz cietžāvētas desas, kuras nepietiek lai uztaisītu nepieciešamo daudzumu maizīšu, nenosakāmas izcelsmes siers, nedaudz salda krējuma, baziliks, ķiploka daiva, majonēze.

Makaronus uzliek vārīties, pielejot gana daudz eļļas ūdenim, sagriež sieru un desu smalkos gabaliņos, ne lielākos par nogrieztu nagu. Tā pat izrēķinās ar ķiploku, saplucina bazilika lapas.
Pārskata makaronu nepielipšanu pie katliņa.
Paņem nelielu stikla trauku, saber tajā desu, sieru un ķiploku, liek peldēt pie makaroniem. šitajā mirklī ar visu sajāt saknē, ja apgāž to visu uz makaroniem, kas vārās. Tad, kad makaroni tūliņ jau būs gatavi, siers ir izkusis un sajaucies ar desu, ķiplokiem, tad to trauku ravē ārā no makaroniem un fiksi noliek uz galda, samet iekšā baziliku un pielej saldo krējumu, samaisa, apsedz ar dvieli.
Nokāš makaronus, ieliek bļodā, satūcī nedaudz majonēzes, strauju uzgāž virsū siera-desas-ķiploku etc maisījumu tam pāri. Paņem dakšiņu, iet uz istabu ēst!
Linkierakstīties līkumā

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:8. Marts 2008 - 17:55
(Link)
šai brīdī trīs bērni vaibstīdamies noskatās uz tavu pūļu rezultātiem, viens no viņiem cenšas apvemties, otrs apraudas, ka viņam sāp vēders un viņš neēdīs, trešais grib zināt, kāpēc šitā vietā viņš nevarētu ēst desmaizi.
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:8. Marts 2008 - 18:00
(Link)
nu beidz.. man nav 3 bērni...
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:8. Marts 2008 - 18:01
(Link)
e, vienkārši kopš kāda laika man visas tās gardās receptes asociējas ar saviebtajām sejām, kurām ir pagatavotas vakariņas.
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:8. Marts 2008 - 18:08
(Link)
es to sev gatavoju. :) Attiecīgi neviebjos. :)