| From: | str |
Date: | 19. Septembris 2011 - 00:03 |
---|
| | | (Link) |
|
Īpaši ar magniju bagāti ir neapstrādāti graudi, vīģes, mandeles, valrieksti, tumši zaļie dārzeņi, banāni.
Liels magnija daudzums ir arī riekstos un graudaugos (kviešu klijas, rupja maluma milti), žāvētās aprikozēs, žāvētās plūmes, vīģes, kakao pulveris.
Bagāti ar magniju ir kukurūzas klijas, zivis, šokolāde, svaigi augļi (īpaši banāni), arbūzi.
Magniju satur auzas, prosa, griķi, pākšaugi (pupiņas, zirņi), jūras aļģes, kalmāri, gaļa, olas, maize, zaļumi (spināti, pētersīļi, lapu salāti, dilles), citroni, greipfrūti, halva, āboli.
Pievērsiet uzmanību, ka ēdiens,kas satur daudz kalcija, piemēram, siers, biezpiens, samazina magnija daudzumu organismā. Tieši tādā pat veidā iedarbojas bieža kafijas, kofeīnu saturošu dzērienu, alkohola lietošana.
mhm, tagad metīšos labībs lukā un grauzīš vārpas! Nē nu vispār. Kakao pulveris arī nav slikta doma, moš kāds 300 gramu maisiņš jāieēd! :D
Zivis un kalmārus tā kā esmu saēdies pa šīm 29 diennaktīm vidusjūras baseinā dzīvodamies. Spināti ir fubļa, gaļu ēdu vislaik, savukār ļaunums ir iekš tā, ka pien nevajag, alkoholu un kafiju.
Tb pien ar siļķi kopā nejaucam un alkoholu ar pa virsu nemaucam.
Nu vispār dzīve sāks kļūt vienmuļa!