Ha! Vot skuju stāstīšu, kapēc nopratināja |
[20. Apr 2011|16:27] |
Biju nopeldēties, aizmigu šūpuļtīklā, iesauļoju roku sev uz rokas. Tagad gatavoju ēdienu, izklaidējos ar vietējo ģitāru, spēlēju šahu un ta jau manīs kā un kas būs tālāk! |
|
|
Comments: |
ahūni dārgi un es pēc pēdējās dropes stipro alkoholu vairs ni-ni kādu laiku! :)
Nu tak neej uz kaut kādu Jaffu dzert, ej pa bāriem tik ilgi, kamēr esi vienīgais tūrists - tas būs īstais! :)
šitā es tikko milzīgu kebabu nolocīju.
| From: | kants |
Date: | 20. Aprīlis 2011 - 18:36 |
---|
| | | (Link) |
|
daram tā: mē stev tagad palūdzamies, lai tu pastāsti, par ko pratināja, bet tu man atved žīdu gardumiņu!
ņihuja. Lūgties varat, pastāstīt ar varu, bet gardumiņus pats apēdīšu. Nu un te nav normālas gaļas, jāēd salāti. Es Tev garšīgo redīsu atvedīšu. :) Deal? :D
man pirmā doma, kāpēc pratināja: "kūpināts speķis un nēģi" pie vainas :)
LOL. Nē, nēģi netika iegādāti, toties saēdos pelmeņus pirms tam, jo cūkgaļa, kā zināms, košerēta nemēdz būt. Vienkārši nav tādas. :)
tāpēc jau pie sevis iespurdzos, kad izlasīju todien tavu ierakstu, kas vēl ceļam līdz jāpagādā (kūpināts speķīts - kā tad - īstā valsts, kurp to vest) :D - un nemaz nebrīnījos, kad šodien raksti, ka esot pratināts :DD
| From: | kants |
Date: | 20. Aprīlis 2011 - 18:52 |
---|
| | | (Link) |
|
ok, redīss ar tikko ceptiem bēgeļiem svētdienas rīta brokastīs der:p tagad, lūdzu, pastāsti!
Bet tur tak visur var dabūt šavarmu! (To, ko mēs te par kebabu saucam). Un vajag pirkt nevis apaļajā maizē, bet tajā ietinamajā lavašā. Es no tādiem tur gandrīz visu laiku pārtiku.
skat augstāk, bet tai pat laikā te ir augļi un dārzeņi. Neesmu veģetārietis, bet man garšoja lieliski āboli un nozagtā melone. | |