Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 6., 2020


[info]viipsna21:15 - wrk
Lai cik nīkulīgs neliktos marts, pasūtījumu ziņā pagājušais aprīlis bija kaut kas līdzīgs mazam novembrim (pirms-ziemsvētkiem). 
Nopietni, man bija +70% pasūtījumu, salīdzinot ar pagājušā gada aprīli. Pat neticas, ka martā pat interesējos par dīkstāves pabalstu, jo dabūju norauties. Pasūtījumi no visurienes - lielākoties tradicionāli no Štatiem, bet bija arī Kanāda, Austrālija, Itālija, Vācija, Francija, Īrija.. 
Nupat pēc ražīgas nedēļas darba pastā sūtīju 14 pakas. Samaksāju 114eur. Kopš janvārī pasts pacēla sūtījumiem cenas, es joprojām katru reizi noelšos. Salīdzinājumam - pagājušajā gadā sīkpaka līdz 250g ES ietvaros maksāja 2,55eur. Un tas bija ļoti lēti, jo tas bija aptuveni tikpat, cik sūtīt līdzīga svara paciņu pa Latviju. Es nestrīdos par to, ka cenu varēja palielināt, bet šobrīd tas maksā 7,08eur. 
Aprīlī sūtījumiem uz ASV, Kanādu, Āziju un Austrāliju piemēroja t.s. "covid" piemaksu (kas manām pakām bija 1,70eur), turklāt apstākļos, kad avio transports kursē maz, viiiispār nav zināms, cik ilgi ceļos pakas un kad tās sasniegs saņēmējus, tas kaut kā ēēēēēm.. Sanāk piemaksāt par pavisam sūdīgu pakalpojumu. 
Bet nu piemaksa ir atcelta, aleluja.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba