Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 1., 2020


[info]viipsna01:08
Mana pirmā darba intervija pēc plusmīnuss vienpadsmit gadiem.. bija onlainā, protams.
Aijnu, tas viss ir sūds, viss izdevās lieliski, noprezentēju mājasdarbu, intervētājas 3 gab, viss tā ļoti formāli un tā. Pēc intervijas piezvanīja potenciālā priekšniece un ielūdza nākamajā dienā uz neformālu tikšanos klātienē, jo nespēj izlemt starp diviem kandidātiem. Un vakarā es aš nobimbājos par to, cik nereāli būtu apvienot tagadējo nodarbošanos ar ofisa darbu, bet piedāvājums ir foršs, un es tur gribētu strādāt un zinu, ka varētu nail darba pienākumus (truly). Un par to, ka šībrīža situācija ir nesaprotama, nav ne jausmas, kā pārlaist vasaru, kas būs ar dārziņiem n'stuff. Bet galu galā nolēmu, ka, ja nu viņi man to darbu piedāvās, es mēģināšu. Pārbaudes laiks taču tieši tam ir domāts, ko?
Nu lūk, un klātienes intervija bija reāli forša. Gandrīz pusotru stundu gara, tāda super pozitīva. Patiešām, mana iepriekšējā darba pieredze, gan pirms sava rūpala uzsākšanas, gan pats rūpals, viss ir vajadzīgs un noderīgs tai vietai, pilnīgi viss. Es pat pie beigām pavaicāju, vai viņasprāt man kā kandidātam ir kādi mīnusi šim darbam. Un man atbildēja, ka neredzot.
Un šodien saņēmu e-pastu, ka neesmu izturējusi konkursu.
Aaaarrrghh, es sajutu milzīgu atvieglojumu, jo man nebūs jāpārkārtojas, jāpielāgojas, viss paliks pa vecam.. bet tajā pašā laikā tāds mazs wtf.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba