Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - tā viš i

18. Maijs 2005 23:15 tā viš i 8 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]vienalga
Datums:19. Maijs 2005 - 16:21
(Link)
Manā gadījumā tas ar to redzi ir tā, jo tas man sākās pilnīgi vienlaicīgi - redzes pasliktināšanās un auru redzēšana. Turklāt, jo labāk redzu auras, jo sliktāk tālumā.
It kā centos atrast problēmas sakni, bet nezinu... Viņa (dziedniece) neko vairāk nepateica. Acīmredzot, izvēle paliek manās rokās. Pēc svētdienas jūtu, ka man brilles atkal kļuvušas nedaudz par vājām (bet tik traki jau vēl nav)!
No:[info]comtesse
Datums:19. Maijs 2005 - 17:25
(Link)
mjaaa..... saprotu to sajuutu, kad nokonstatee, ka atkal jau vajag stipraakas brilles. :/ nevareetu teikt, ka ir jautri.. :) bet, ka tu saki, arii nevaru atrast to sakni... :)

saulaini samidi tev :) :) :)
No:[info]beta
Datums:19. Maijs 2005 - 22:40
(Link)
es tagad ir sagurusi peec Riigas, bet gribu pateikt, ka briestu eksperimentam peec Norbekova sisteemas (vinjam ir graamata - nosaukuma akaut kas ar Muljkja pieredzi jeb kaa atguut redzi... ir dzirdeetas pozitiivas lietas. Ps varbuut tiek kaut kas dariits ne iisti ...hmm, kaa lai pasaka, - ne nepareizi bet... varbuut tiek izmantota ne taa energjija auru redzeeshanai - t.i. - nevis info njemta no visuma, bet teereeta sava energjija. taa kaut kaa.

katraa zinjaa - ja redzeet auru ir dabiigs staavoklis, man griba steikt, ka laba redze arii ir dabiigs staavoklis. ja viss notiek pareizi (ehh, kursh pateikt kaa tas ir pareizi - varbuut var pajautaat Gundegai, kas ar Aelitu sadarbojas...man liekas vinjai redze nav bojaata...). ... ja notiek pareizi, tad veselkiiba nepasliktinaas.

man ir -2. es zinu, ka IR IESPEEJA atguut redzi.