Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - tā viš i

18. Maijs 2005 23:15 tā viš i

Beidzot dabūju pagulēt gandrīz 8 stundas!
Vēsturē jau izlika gada atzīmi - 9 (jēē.. :))!
Šodien man uztaisīja fočenes. Kas tik tur nav: RIMI atklāšana, sviestmaižu smērēšana semināra dalībniekiem, kotlešu tusiņš bez kotletēm (diemžēl) un, protams, arī indigo tuss!
Pēc skolotājas lūguma man jāuztaisa apsveikuma kartiņa (ko sakopēs) pēdējam zvanam 12.kl. skolēniem. Viņa pieteica: "Var kādu ķecerīgu pantiņu uzrakstīt!" Sāku meklēt netā, bet tur bija pat pārāk ķecerīgi (šaubos, vai viņai tie patiktu :)). Viens tāds maigāks, kurš diez vai arī tur iederētos:
"Migla, migla, rīta rasa,
Atkal viena kāja basa,
Kur es biju, ko darīju,
Šodien draugi pastāstīs"
Njā, būs vien jāmeklē tālāk...
Biju pie savas dziedniecītes. Sākām runāt par bailēm, par to, ka nevēlos būt "plika" savās acīs. Bail ieskatīties sevī, bet gan jau tikšu ar to galā. Noskaidroju vēl dažus jautājumus, kas mani interesēja. Pajautāju par to, kas tā par lietu, ka senāk dzirdēju skaņas (galvā). Tie bija signāli no Visuma, bet manas bailes pazemināja vibrācijas, tādēļ nevarēju saklausīt to, kas jāsaklausa. Tad man tā vairs nebija (jo vēl nebiju gatava - baiļu dēļ). Bet viņa pateica, ka es atkal sākšu dzirdēt. Jācenšas nebaidīties. Gan jau tā ir svarīga informācija, ko man grib pavēstīt.
Vēl pastāstīju par to, ka man pasliktinājās redze (kļuvu tuvredzīga) tad, kad sāku redzēt auras. Tā arī viņa atbildēja: "Izvēlies, ko tu gribi - redzēt auras vai tālumā!". Protams, es izvēlējos auras, jo brilles jau vienmēr var dabūt un akla jau nekļūšu.
Tad atcerējos, kādēļ atnācu - meditācija. Izmēģināju divas pēc kārtas. To laikā pat ar aizvērtām acīm redzēju enerģētiskā lauka krāsas - zaļu un zilivioletu. Tā zaļā manā aurā esot sirds čakras, mīlestības krāsa, bet zilivioletā ir mana pamatkrāsa - augsts garīgums. Skaisti...
Vēl pateicu, ka labprāt pie viņas pamācītos masāžu vai reiki. Jāizšķiras ko, bet drīzāk masāžu.
Tagad turpināšu nodarboties ar apsveikuma pantiņa meklēšanu, bet tad gan - gulēt!!!
Vismaz labi, ka rīt skolā jābūt tikai 10:10.

8 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]beta
Datums:19. Maijs 2005 - 07:23
(Link)
bucha! Tev izdosies! ps garaak gribas, bet nevaru - jaazhaavee mati un jaaskrien uz Riigu darba lietinjaas:)))
No:[info]beta
Datums:19. Maijs 2005 - 07:28
(Link)
un veel gribeeju pateikt, ka mana buutiiba atsakaas pienjmt info par to, ka auru redzeeshanas kjiila ir neredzeeshana taalumaa. vai nav taa, ka cilveekam ir pilniigaa chakru sisteema - un energjija virpuljo vertikaali un lokos, tad vinjsh ir VESELS un vesels noziimee redzeet vienliidz asi tuvumaa un taalumaa. sho dereetu veel kaut kur ievaakt...nu, info ievaakt!:)))
No:[info]comtesse
Datums:19. Maijs 2005 - 13:49
(Link)
jaa jaa.. pievienojos Betai :) jo mees jau ar vinju nesen kaa shamo apspriedaam. Mums domaat, ka tur sunz zem neveeleeshanas redzeet vistuvaak sev aprakts... :) nu un tas tad taads "piespiedu" mehaanisms ;)
atcereejos, ka man taa redze saaka bojaaties tad, kad paarlieku pieveersos visam kam citam, ne sevis dzirdeeshanai... ;)
No:[info]comtesse
Datums:19. Maijs 2005 - 13:51
(Link)
jaa, un tad man liekas, ka - tas ir skaisti redzeet auras :) bet, ka viens mums te teica 7dien, :) arii liela atbildiiba, kuru nevajadzeetu zunjemties, pirms viss sevii nav sakaartots. :) man tas liekas taa dabiigi. :)
No:[info]vienalga
Datums:19. Maijs 2005 - 16:21
(Link)
Manā gadījumā tas ar to redzi ir tā, jo tas man sākās pilnīgi vienlaicīgi - redzes pasliktināšanās un auru redzēšana. Turklāt, jo labāk redzu auras, jo sliktāk tālumā.
It kā centos atrast problēmas sakni, bet nezinu... Viņa (dziedniece) neko vairāk nepateica. Acīmredzot, izvēle paliek manās rokās. Pēc svētdienas jūtu, ka man brilles atkal kļuvušas nedaudz par vājām (bet tik traki jau vēl nav)!
No:[info]comtesse
Datums:19. Maijs 2005 - 17:25
(Link)
mjaaa..... saprotu to sajuutu, kad nokonstatee, ka atkal jau vajag stipraakas brilles. :/ nevareetu teikt, ka ir jautri.. :) bet, ka tu saki, arii nevaru atrast to sakni... :)

saulaini samidi tev :) :) :)
No:[info]beta
Datums:19. Maijs 2005 - 22:40
(Link)
es tagad ir sagurusi peec Riigas, bet gribu pateikt, ka briestu eksperimentam peec Norbekova sisteemas (vinjam ir graamata - nosaukuma akaut kas ar Muljkja pieredzi jeb kaa atguut redzi... ir dzirdeetas pozitiivas lietas. Ps varbuut tiek kaut kas dariits ne iisti ...hmm, kaa lai pasaka, - ne nepareizi bet... varbuut tiek izmantota ne taa energjija auru redzeeshanai - t.i. - nevis info njemta no visuma, bet teereeta sava energjija. taa kaut kaa.

katraa zinjaa - ja redzeet auru ir dabiigs staavoklis, man griba steikt, ka laba redze arii ir dabiigs staavoklis. ja viss notiek pareizi (ehh, kursh pateikt kaa tas ir pareizi - varbuut var pajautaat Gundegai, kas ar Aelitu sadarbojas...man liekas vinjai redze nav bojaata...). ... ja notiek pareizi, tad veselkiiba nepasliktinaas.

man ir -2. es zinu, ka IR IESPEEJA atguut redzi.

No:[info]vienalga
Datums:19. Maijs 2005 - 23:08
(Link)
Vēl man redze īslaicīgi pasliktinās no acu piepūles (tas neattiecas uz auru skatīšanos) un no noguruma. Nu man vēl nav tik traki, laikam, -1,0 un -1,5. Vēl man ir astigmatisms (īsti nezinu, kas tas ir).