Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - indigo kopā

17. Maijs 2005 21:40 indigo kopā 4 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]beta
Datums:17. Maijs 2005 - 22:31
(Link)
SMUKI...:))) ..UN VEEL MAN LJOTI GRIBAS ZINAAT, KAADAS TEVII IR IZMAINJAS SAJUUTAAS=VAI IR KAS RADIES KLAAT?:)))
No:[info]vienalga
Datums:17. Maijs 2005 - 22:45
(Link)
Njā... tai pašā vakarā kaut kas baigi nāca pa kanālu galvā. Sāku dzirdēt atkal kaut ko (nezinu ko - dažādas skaņas no astrālā plāna), kā arī dažādas spēcīgas enerģijas plūsmas gaisā. Ar rokām spēju pārbaudīt, cik spēcīgi darbojas čakras, kā arī vēl ar rokām sajūtu atšķirību, kur (uz ķermeņa) kaut kas nav kārtībā (piem. saspringums plecos).
Bet, pats svarīgākais ir izgulēties, jo miega bads var iedragāt visas spējas!
Tu tikai uzraksti, kas mainījās tavā dzīvē pēc svētdienas!
Un vēl, kas svarīgi, - kaut kāds klikšķis bija arī domāšanā. Nevaru tā konkrēti uzrakstīt, bet, vārdusakot, iestājās miers! :)))
No:[info]beta
Datums:17. Maijs 2005 - 23:22
(Link)
mhm, es noteikti uzrakstiishu, kad beigshu memuaarus:))) gribas tomeer piefikseet muusu pirmo tikshanos arii notikumu seciibaa - manaa redzeejumaa;))))

tas, ko raksti pirmajaa rindkopaa - par speeju ar rokaam paarbaudiit un just speeciigas energjijas pluusmas gaisaa, chakru stiprumu noteikt - taa visa ieprieksh nebija?

Ps es ar juutu milzu vajadziibu izguleeties un atsaakt skrieshanu:))) skrienot man ljoti labi harmonizeejas pashsajuuta...
No:[info]vienalga
Datums:17. Maijs 2005 - 23:36
(Link)
Ā - tās enerģijas gaisā redzēju nevis sajutu (bet stiprāk nekā iepriekš), un par jušanu ar rokām - tagad arī tas bija spēcīgāk. Pirms tam jutu, bet ne tik stipri!