Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - pēdējā diena brīvībā...

31. Aug 2005 22:12 pēdējā diena brīvībā...

njā, rīt 1.septembris. skola... un tomēr negribu. vienīgais mierunājums, ka tas ir pēdējais gads.
Bet ko es tā vispā esmu sadarījusies pa šo laiku? Šķiet, pēdējās dienas dzīvoju ne-šajā realitātē.. vispār aizmirsies, ka eksistē kaut kas materiāls (izņemot picu :)).. tāpēc, ka tik daudz kas noticies - pat slinkums rakstīt. tāda sajūta, ka ne vien viens, bet pat vairāki soļi garīgās attīstības lauciņā pasperti uz priekšu. izmaiņas jūtamas. Bet ar picas palīdzību var labi piezemēties :)))
Bet es jau aizvakar atkal pacentos ar savu dzīvelīgo fantāziju - izdomāju, ka man vairs nav nekādu jūtu pret manu otro pusi. Raudāju un besījos, jo žēl sāpināt tik sirsnīgu cilvēku.. viņš ar juta, ka kaut kas nav kārtībā, bet es viņam nestāstīju (tas būtu pēc tam jānožēlo). Nolēmu nogaidīt līdz šodienas rītam. Secinājums - tie bija mana prāta radītie gļuki, jo nebiju normāli izgulējusies :)
Bet cerams, ka viss būs labi! Jācenšas būt optimistiskākai..

Garastāvoklis:: apcerīga vai šāda ne tāda

4 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]minchux
Datums:1. Septembris 2005 - 10:01
(Link)
:).. shkjiet shiim peedeejaam dienaam ir kautkaada kopeejaa raksturiigaaa energjeetika, jo man te kautkas liidziigs pa druscinjai no visa ko Tu rakstii un shkjiet, pat manam Miiljajam..bet ar shodienas - pashai par sevi paarsteigumu - riita riksi. Tad uztaisiiju vienu vizualizaaciju ar Miiljaa samiiljoshanu sfeerinjaa. Atceros, ka Galjina (vinja vadiija Grabavoja tehniku kursus)teica, - ja tamnii briidii, kad juus palaizhat valjaa sho sfeeru, kaa "nnotikushu", ir kautkaada ziime dabaa (kaut vai musha atlidu,kautkas nokrakkshkj utt.), tad ir viss oki:)! Un tieshi biju pie Gaujas un zivtinja "palecaas" aaraa no uudens.. uzreiz taada laimes sajuuta :))!!
No:[info]vienalga
Datums:1. Septembris 2005 - 21:10
(Link)
Man baigi labi palīdzēja svecītes padedzināšana un palūgšanās. Tagad atkal cits skats uz dzīvi :)))
No:[info]likvidet
Datums:1. Septembris 2005 - 14:24
(Link)
hā, man arī pēdējais gads, un jā.. jāpiekrīt gan tev, gan komentētājam, ka šitajās dienās bija kautkas, kautkas, nu kautkas jūs jau zinat. kautkas labs katrā gadījumā. :D
vispār grūti iebraukt tajā, ka atkal sākas mācības. man šķiet es to nesapratīšu visu gadu.
No:[info]vienalga
Datums:1. Septembris 2005 - 21:12
(Link)
Jā.. tas gan. Es jau sāku domāt, ka varbūt tikai oktobrī atjēgšos, ka jāiet uz skolu :)) bet nekas - laikam pēdējā laikā (hehe - smieklīgi izklausās) ir tendence skriet ar vēja spārniem, tā kā, cerams, nepamanīsim, pa kuru laiku pienākuši eksāmeni!