Messeieurs, faites vos jeux! - D. izdomāja vairak par 70 dzimumiem, taču nevienam to nepasacīja.II daļa [entries|archive|friends|userinfo]
VELVET

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

D. izdomāja vairak par 70 dzimumiem, taču nevienam to nepasacīja.II daļa [Nov. 20th, 2007|07:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]thief
Date:November 22nd, 2007 - 06:54 pm
(Link)
Nevaru piekrist. Nezinu par pārējo, taču izmetot no dzīves seksualitāti, beigās nepaliek nekas. Tikai režģis. Tā tomēr ir fundamentāla nepieciešamība, kas, vairāk vai mazāk atklātā veidā pastāv visur. Taču piekrītu, ka dzīvot bet tās ir saprotamāk. Bet ne vienkāršāk.
[User Picture]
From:[info]velvet
Date:November 22nd, 2007 - 07:37 pm
(Link)
vienkāršāk un pareizāk ir iemīleties personībā, nevis dzimumā, kam līdzi velkas sociālo lomu un pienākumu aste.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:November 28th, 2007 - 06:47 pm
(Link)
Oh, come on! Kopš kuriem laikiem tad seksualitāte ir vienīgais, kas uztur cilvēku pie dzīvības un veselā saprāta? Kopš kur alaika bez seksualitātes cilvēks ir tikai konteiners, kurā iekrauti iekšējie orgāni? Fundamentāla dziņa ir dzimuma turpināšana, kam ar seksualitāti ir tikai tāds sakars, ka gala beigās puisītis un meitenīte sabūda kopā savus čureklīšus.
Seksualitāte piešķir dzīvei patīkamas krāsas, bet uzskatīt to par jebkādu fundamentu ir tas pats, kas teikt, ka neeksistē māja bez logiem.
[User Picture]
From:[info]velvet
Date:November 29th, 2007 - 03:27 pm
(Link)
oh, i won't come! redzi seksualitāte vidusmēra cilvēkam izšķir pilnīgi visu, nerunajot jau par seksismu ar ko sirgst vidusslānis. pat zemapziņas līmenī viss tiek uztverts caur seksualās piederības, nepiederības vai pievilcības prismu. savukārt, aseksuālajiem, kas nemāk seksuālo enerģiju novirzīt radīšanas procesā, šīs enerģijas uzkrāšanās rada "tarakānu" iemitināšanos galvā.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:November 29th, 2007 - 06:04 pm
(Link)
Pag pag, un kur tad paliek zelta vidusceļš? Vai tad ir tikai divas izvēles - sadzīvot ar tarakāniem galvā vai būt seksistu cūkai? Ir taču pietiekoši daudz kritēriju pēc kuriem mēs vērtējam savus līdzcilvēkus, var jau būt, ka kāds man oponēs, bet man tomēr liekas, ka draudzība starp vīrieti un sievieti ir iespējama. Un var jau būt, ka es esmu pilnīgi aseksuāls cirvis vai ierūsējis puritānis, bet man nez kāpēc liekas, ka ar dziļu dekolte un garām kājām vien interesi pret sevi diez ko ilgi nenoturēsi. Tā kā vismaz manā gadījumā seksualitāte ir tikai viens no faktoriem, nevis tas izšķirošais.

Runājot par vidusmēra cilvēkiem kā Tu izsakies - viņiem visu izšķir tas, kas tiek iebarots - tagad tas ir sekss, agrāk tas bija tovarišč Ļeņin and COmpartija.
[User Picture]
From:[info]velvet
Date:November 30th, 2007 - 05:18 pm
(Link)
seksualitāte arī manā gadījumā ir tikai viens no nesvarīgajiem faktoriem.diemžēl vai par laimi. un tas nozīmē piederību tiem, kas ir mazakumā.


un šodien vidusslānim praktiski visu iebaro caur seksa prizmu. pilnīgi neinteresanti.