Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

5. Nov 2009|08:44

veed_logs
Vakar biju pastā! Bija nelielas darīšanas. Kamēr gaidīju rindu, manu rūdītā filatēlista aci piesaistīja pastmarkas. Reti tās redzu, bet, kad ieraugu, tad pakavējos un papriecājos. Šoreiz ieraudzīju tādas, kuras nevarēju nenopirkt. Piedāvāju arī jums šo mazo vizuālo prieciņu:



Pirmajā pastmarkā par vienu latu ir attēlots Dienvidu tilts! Super! Es nebūtu iedomājies lielākajam Latvijas izzagšanas (nozagšanas) materializētajam piemineklim par godu izdot pastmarku. Saglabāšu nākamajām paaudzēm par atmiņu no šiem laikiem. Skaists objekts.

Otrajā pastmarkā redzam vizualizētu aktuālu problēmu Latvijā - polārlāču un pingvīnu (sniegu un ledu) aizsardzību. Pievēršam uzmanību izbrīnītajam pingvīnu mazulim un viņa pieaugušajam biedram (vai radiniekam). Izbrīns viņu pingvīnsejās ir pamatots, jo balto lāci viņi savā dzīvē nav redzējuši un neredzēs. Vienīgā viņu iespēja tādu zvēru ieraudzīt ir tikai uz pastmarkas.

Iegāju pasta mājaslapā. Tas, kas man īpaši patīk ir aploksnes (bez ironijas). Pirmās dienas aploksnes. Pat smukākas par daudzām markām. Šeit daži piemēri:
http://www2.pasts.lv/lv/veikals/?shop_menuid=139

Ļoti smuki. Šādā aploksnē saņemt vai nosūtīt vēstuli būtu skaisti.

Vēlāk:
Vispār, par tām markām domājot, vakar tieši iedomājos, ka smuki būtu uz tiem lediem uzzīmēt, nevis pingvīnus un leduslāci, bet gan Kalvīti un Repši. Vai ko tamlīdzīgu. Bet tas tā... ne pa tēmu.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..