Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

4. Aug 2009|14:41

veed_logs
Tātad! Esmu beidzot salicis internetos savas pastmarku bildes!!

Uzmanību - bilžu daudz un lielas!

Sākumā neliels ievads. Liriska atkāpe, varētu pat teikt. Vispār lirisko atkāpi var izlasīt iepriekšējā ierakstā, tāpēc vienkārši skatāmies attēlus:









































Apzinos, ka nekādas īpašās filtatēliskās vērtības šīm markām nav, bet tomēr tās ir foršas, man patīk. Zinu, ka tajā mājā Rīgā, kas saucas "Pasaules tirdzniecības centrs", tur apakšā, var nopirkt līdzīga stiliņa markas kā šīs. Maksā nedārgi. Varbūt pat EZĪTI MIGLĀ!!!! A varbūt arī, ka nē.

Tomēr, skatoties uz šīm markām, rodas dažādi jautājumi. Piemēram, kā tādās valstīs, kā Ziemeļkoreja, Afanistāna, Mongolija, Nigērija, var būt radušās tik glītas markas. Šaubos, ka kāds šādas markas šajās valstīs izmanto, lai sūtītu vēstules. Acīmredzot, šīs markas tikušas radītas tikai ārvalstu filatēlistiem, tātad to vērtība ir niecīga.

Vēl man ir nedaudz žēl, ka neesmu izveidojis pa lētu naudu vismaz tāda veida kolekciju, kāda būtu iespējama laikā, kuru esmu pats piedzīvojis. Man, piemēram, ir visai maz deviņdesmito gadu sākuma Latvijas marku. Tajā laikā tādas krāt likās pavisam neloģiski. Kāda, diez, bija pirmā jaunās 4.maija Latvijas pastmarka? Būtu tīri interesanti paskatīties. Salīdzinoši maz man ir arī Padomju laika marku.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..