Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

4. Jun 2009|08:06

veed_logs
Šorīt mašīnas termometrs braucot uz darbu rādīja +6 grādus (pēc Celsija).

Šodien līs, rīt līs, sestdien, svētdien līs. Nākamnedēļ arī līs.

------------------------------------------------------------

Esmu novērojis, ka man grāmatas lasīšanai ir aptuveni tāds pats efekts kā domburšova skatīšanai - es ātri atlūstu. Tomēr grāmatas iedarbība ir nedauz lēnāka. Es parasti paspēju izlasīt pāris nodaļas. Vakar forši šitā aizgāju gulēt bez divdesmit deviņos. Piecēlos pusdivpadsmitos. Apēdu banānu, pačurāju un atkal aizgāju gulēt. Un tad no rīta atkal nevarēju pagulēt, bija jāvārtās pa gultu un jāsacer dzejolis (par to, kā es lasu grāmatu). Bet nesacerēju, jo piecēlos. Ja šodien būtu sestdiena, tad toč sacerētu.

Varbūt es lasu nepareizās grāmatas? Anotācijā gan teikts, ka tā ir ļoti aizraujoša grāmata, kuru izlasa vienā paņēmienā. Vells! Iepriekšējās divas arī nomocīju ar lielām grūtībām.

Es pirms kāda laika klausījos audiogrāmatu. Peļēvins. Krieviski. Baigi interesanti, bet arī parasti ātri atlūzu un klausījos pa miegam.

Laikam būs jāmaina žanrs. No antiutopijām, krimiķiem un šizofrēnijas jāpievēršas kaut kam citam. Nezinu kam. Kaut kam, kur ir bildes varbūt. Pirmā lieta, ko novērtēju grāmatā ir vāks, tad izvērtēju uz tausti - paskatos papīra kvalitāti, lasīšanas parocīgumu un tad obligāti izšķirstu, lai redzētu, vai ir bildes. Parasti nav. Tad es nedaudz sabēdājos un nolieku grāmatu atpakaļ.

Vispār, man ir dāvanu karte grāmatnīcā. Nezinu, ko lai nopērk. Gribēju nopirkt kādu kalendāru ar smukām fotogrāfijām, tādu lielu, smuku, bet nekā jēdzīga nebija. Vai arī bija, bet pa dārgo. Bez tam, ir jau gada vidus. Pirkšu grāmatu. Iesakiet, ko lai nopērk! Apsveru domu nopirkt kādu biezu grāmatu, kas labi izskatās plauktā. Tik biezu, ka es tādu neizlasītu, bet visi, kas atnāktu pie manis redzētu, ka es esmu baigi intelektuālais džeks. Varētu kādu biezu Umberto Eko vai Ginteru Grasu. Šitādas grāmatas var redzēt fonā grāmatu plauktos intelektuālajos raidījumos LTV, kur runā par kultūru u.c. un arī grāmatnīcās visu laiku ir dabonamas.

Žēl, ka man nav dāvanu kartes alus veikalā, tad izvēle būtu daudz vieglāka.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..