Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

25. Mar 2009|15:59

veed_logs
No tvneta: "Dālderis: vienīgā iespēja saglabāt grāmatniecību ir pazeminātā PVN likme"
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=587891

Virsrakstā teiktais principā ir blefs, par to nav šaubu. Grāmatniecības "saglabāšanai" drīzāk palīdzētu mazāks grāmatu tirgotāju uzcenojums kā arī grāmatu drukāšana nevis uz dārgākā papīra un vienmēr cietajos vākos, bet gan vairāk koncentrējoties uz izmaksām. Protams, arī bezdarba samazināšanās un ekonomiskās situācijas uzlabošanās, jo tas ir loģiski un saprotami, ka šobrīd krītas grāmatu pirkšanas apjomi, par to nav jābrīnās. Ko darīt? Neko nedarīt, tur nekas nav darāms. Tā vienkārši notiek, ka grāmata šādā laikā nav prioritāte. Un labi, ka tā. Tā tik vēl trūka, lai bezdarbnieki sāktu putraimu vietā iepirkt grāmatas. Lai ļaudis iet uz bibliotēkām! Gan jau ķeza (nedienas, sprukas, skāde) izdarīs arī savu labo darbiņu. Visu laiku priecājos, ka cilvēki beidzot varētu sākt vairāk apmeklēt bibliotēkas. Socializēšanās, kulturālas sarunas, kopistiska grāmatu lasīšana. Nu, feini taču!

Nav īsti arī saprotamas tās dažādās pvn likmes tām pašām grāmatām vai, piemēram, tūrisma pakalpojumiem. Lobisms, nekas vairāk. Medicīna, to es vēl saprastu.

Vienīgais, kam var piekrist ir tas, ka nodokļu paaugstināšana nav pareizais risinājums nedienu laikā, ne grāmatām, ne kādām citām precēm vai pakalpojumiem.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..