Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

5. Feb 2009|12:47

veed_logs
Nedaudz biju vīlies par šī gada LMA karnevāla tēmu - "Hipiju ferma".

Pirmkārt, tāpēc, ka, manuprāt, tas nav aktuāli. Kāds gan mūsdienu studentam ir sakars ar kaut kādu pagājušajā gadsimta vidū okeāna otrā krastā radušos kustību? Jāatzīmē, ka vidējais šībrīža students nebija pat dzimis laikā, kad šī kustība radās un piedzīvoja ziedu laikus. Mūsdienu divdesmitgadnieks ar imitētu hipija izskatu izskatās ļoti neīsts.

Otrkārt - kā lai uztaisa hipija masku? Vienīgais variants kas nāk prātā ir - nomedīt kādu īstu hipiju, nodīrāt un ietērpties. Nu, kā vienā amerikāņu šausmenē. Bet karnevāls bez maskas tas ir kā... nu, nez... sēņu zupa bez sēnēm. Un, ja tas nav karnevāls, tad tas ir parasts tusiņš ar tematisku apģērbu. Un šajā brīdī es esmu vīlies. Varbūt es kautrējos ar savu īsto seju aizliet mūli, uzmākties svešām meitenēm vai iemēģināt īpaši tizlas deju kustības un šī būtu mana iespēja beidzot saglabājot kripatu privātās telpas (zem maskas) nodoties iepriekšminētajām darbībām. Bet še tev - hipiju ferma...

Ja būtu manā varā, es būtu izvēlējies citu tēmu. Dzīvnieku ferma, Jenotu ferma, Vistu ferma... manis pēc - jebkāda cita ferma. Šobrīd īstenībā Krīze ir daudz aktuālāka tēma, nekā kaut kādi pagājušā gadsimta hipiji. Arī te ir iespējami dažādi varianti. Pingvīni.... treknie/liesie, nav naudas drēbēm, lokālais bling-blings krīzes laikā (ar novada pieskārienu) u.c. Cerams, ka nākamgad tusiņa tēma nebūs 90tie vai 80tie.

Ai, labi, patiesībā visa škrobe tādēļ, ka vienkārši es cerēju, ka mana maska spēs kvalificēties šitam pasākumam, bet laikam tomēr nekvalificējas:
http://klab.lv/users/veed_logs/32247.html#cutid1

... un garu matu man nav, puķainas kleitas arī nav, un nelegālas narkotikas arī nelietoju. Viss ir slikti.

Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..