Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

7. Dec 2022|16:25

veed_logs
Mazliet par TV kanālu Zelta Lietutiņš jeb citādi saukts arī par Дождь.

Lēmums par tā slēgšanu protams, ka bija pareizs. Valstī ir noteikti likumi un tie ir jāievēro. Ja attiecīgais TV kanāls ir izvēlējies sistemātiski un mērķtiecīgi likumus pārkāpt, tad citu rezultātu sagaidīt būtu diez gan dīvaini. Tagad nez kāpēc ir kaut kādas krokodila asaras, pārākais šoks un piedegušie pukāni (kā pie viņiem pieņemts teikt). Ja kāds vēl nav sapratis, šie pārkāpumi nebija nejaušības, pārteikšanās vai pārpratumi. Tie bija pārkāpumi pēc būtības, kas parāda šī TV kanāla attieksmi gan pret Latvijas likumiem, gan par tēmām, par ko tie runā. Tie, kas "par politiku neinteresējas" var pavisam ātri iepazīties ar pārkāpumu būtību:
https://www.delfi.lv/video/raidijumi/spried-ar-delfi/neplp-vaditajs-tv-rain-vadiba-neizprot-un-neapzinas-savu-parkapumu-smagumu-kludas-nelabo.d?id=55010558
(pašā sākumā)

Te gan uzprasās loģisks jautājums - vai tāds jau sākotnēji nav bijis attiecīgā TV kanāla plāns? Padarboties un tad ar lielu skandālu un apvainojumiem Latvijas virzienā aiziet. Ticamāk jau, ka nē, ticamāk, ka tas ir vienkārši parasts raškas imperiālisms, kas pat nepieļāva domu, ka kaut kādā tur Latvijā kaut kādi tur latvijieši par kaut kādu tur likumu pārkāpšanu varētu aizliegt slaveno TV kanālu. Bet ņēma un aizliedza. Citu variantu jau nebija.

Man interesantākais šajā stāstā bija iespēja visā krāšņumā ieraudzīt raškas tā saucamo liberāļu pretīgo viepli (ar liberālismu gan laikam tur ir maz sakara). Biju dzirdējis, bet beidzot ieraudzīju pats. Pirmkārt, pašu TV kanāla darboņu personīgā attieksme pret saviem pārkāpumiem. Viņi tiešām nesaprot, par ko tā licence viņiem ir anulēta. Redzams, ka viņu galvās pat nevar ielikties tāda doma, ka ir jāievēro likums un licence ir anulēta tieši par to - par likumpārkāpumiem. Līdzīgi kā viņi nesaprot par ko krievijieši pēc 24.02.2022 tā nepatīk ukraiņiem. Otrkārt, tas viss raškas liberāļu mudžeklis, kas tagad izsakās jau pēc tā, kad Lietutiņš ir anulēts. Redzam, ka šie ķēmi maz atšķiras no vidējā raškas orka. Jā, viņi it kā ir pret attiecīgo režīmu, bet krimnaš ir tīri ok, "maļčiki" arī ir viņu un, kas mani visvairāk interesē - viņu augstprātība attiecībā pret Latviju ir tāda pati kā pārējiem orkiem. Šie pretīgie imperiālisti tā arī nekad nespēs pieņemt, ka eksistē tādas valstis kā Latvija, kas vēlas būt neatkarīgas un dzīvot pēc savas saprašanas, nevis iet tajā viņu russkij mir virzienā. Ka šeit ir likumi, kurus prasa ievērot, ka šeit ir cita vēstures izpratne no tās, kura ir mācīta cccp vai tagadējā raškā. Tā teikt - krievu var izmest no impērijas, bet impēriju no krieva laikam nekad.

Ja nu kāds grib palasīties par tēmu:
https://twitter.com/realNepareizais?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Interesanta būtu to vietējo latvijiešu argumentācija, kas iepazinušies ar situāciju joprojām uzskata, ka attiecīgā kanāla licences anulēšana Latvijā bija kļūda. Nespēju tādu ieraudzīt. Kāds vēl pamanās uzreiz izrakt NEPLP vadītāja kaut kādus tur astoņus gadus vecus pastulbus tvitera ierakstus. Kāds vietējais tomēr ir ļoti centies. Un to, redz, uzreiz, bez kavēšanās ir paķēruši raškas liberāļi. Dīvaini, bet tam tāpat nav nekāda sakara ar NEPLP pieņemto lēmumu, to jau tāpat nemainīs neatkarīgi no vadītāja personības vai viņa rīcības kaut kādās citās epizodēs.

Vēlāk:
Video papildinājums
https://www.youtube.com/watch?v=UaVRjU139P4
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..