Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

14. Jul 2022|09:45

veed_logs
Īsti nezinu vai tu tagad trollē vai tiešām eskistē tādi idioti. Bet pieņemšu otro variantu. Ne tev, bet vairāk citu labad.

"dzīvot varmākas uzspiestā mierā" - ja tev ir jāpamet savas mājas, pilsēta, valsts, tad tu, protams, vari iestāstīt sev, ka tas nav uzspiests un tu pats to esi izvēlējies. Vai, ja tev uzspridzina tavu māju, norauj tev kādu roku, kāju vai galvu. Arī, ja tavā valstī bez neviena šāviena (ar mieru) kāds tagad nāks ieviest tādu valsts kārtību kā Ziemeļkorejā, kur arī ir pilnīgs miers (ja vien tu dari, ko tev liek). Tad arī tu vari sēdēt savā istabā, meditēt un stāstīt sev, ka neviens tev nevar uzspiest iekšējo stāvokli.

Aizraujoša ir arī gļēvulības attaisnošana. Vai vardarbīga pretošanās kaut ko maina? Nē, tev nemaina. Ja tu esi grīdas lupata, ar kuru katrs var darīt, ko grib un tev ir svarīgs tikai tavs "iekšējais stāvoklis", tad tiešām tas neko nemaina. Visiem pārējiem, kuriem ir svarīgs arī "ārējais stāvoklis" tas maina gan kaut ko. Tāpēc cilvēki cīnās par sevi un savām tiesībām un tāpēc arī lielākā mērogā eksistē valsts bruņotie spēki. Jā, pasarg dievs, ja es kādam laupītājam vai varmākam sadošu pa muti, gribēs taču atriebties. Labāk ļaut sevi dauzīt un atdot maku uzreiz. Un tad ļaut, lai tevī ienāk iešējais miers. Kas nav varmākas uzspiests.

Diemžēl tādu miermīļu kā tu problēma ir ne tikai, ka tu dzīvo kaut kādā savā iedomu pasaulē un sagrozītā priekšstatā par realitāti, bet ir aizdomas arī, ka tu apzinoties savu gļēvumu un vājumu to apzināti maskē to ar "augstajām morālajām vērtībām" (nešaut otram lodi pierē). Ja tu esi grīdas lupata, tas neizklausās labi, bet, ja tu esi nevis gļēvulis, bet ļauj sevi mīdīt ar kājām, jo tev ir "augstas morālās vērtības", tad, jā, tas vairs, protams, neizklausās tik sūdīgi.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..